Група ”4Magic” на върха на X Factor 5

18 декември 2017 | 00:28 Дачев
Големият победител в сезон 5 на X Factor стана момичешката група "4Magic". На второ място зрителите класираха Йоана Димитрова, а трета остана Ева Пармакова.

Четирите момичета - Валентина, Елеонора, Никол и Елиа - са от Пловдив. Името на групата е специално измислено за формата, за който се подготвят специално в продължение на две години и половина.

Всеки един от финалистите изпълни едно самостоятелно парче и дуетно изпълнение с една от гостуващите музикални звезди - Кристиан Костов, Михаела Маринова и Християна Лоизу. Шоуто завърши с битка на женски вокали и впечатляващи сценични изяви.

От "4Magic" заявиха, че “все още не можем да повярваме, че спечелихме. Благодарим на всички, които ни подкрепяха, както и на целия екип, който ни даде толкова много!“
Отборът на Любо Киров стана победител, след като спечели сърцата на журито в началото на кастингите с народно пеене и музикален синхрон, а на 17 декември утвърдиха своето присъствие в изпълнение с Християна Лоизу и самостоятелно изпълнение на "Set Fire To The Rain".

Победителите получиха сумата от 50 000 лева, както и възможност за бъдеща музикална кариера (договор със звукозаписна компания).

* * * * * * *

На крачка от победата, със сцената се разделиха Ева Пармакова и Йоана. Финалистките от отбора на момичетата направиха свой дует съответно с Михаела Маринова и Кристиан Костов.
 

С най-малък вот шоуто напусна Ева, оставяйки Йоана и 4 Magic в решаващ двубой. 


„Живея с тази сцена. Тя е изключително специална за мен и съм сигурна, че хората, с които се запознах тук ще продължат да бъдат част от моето бъдеще“ - сподели Йоана в последните минути на сезона. 


Специален гост на вечерта на финала бе Маргарита Хранова.



ИЗБРАНО