Джино е most wanted-звезда на България

12 декември 2017 | 00:17 Дачев
Джино Бианкалана стана победител в риалити шоуто "Big Brother: Most Wanted" и се окичи с титлата "любима звезда на България".

Той остави зад себе си Константин, а бронза грабна Динко. Четвърти стана Фънки, а петото и шестото място заеха съответно Светлана и Людмила. 
 
Финалът в понеделник вечер стартира с изненадващи видеоматериали за финалистите, в които най-близките им хора ги подкрепиха. Емоции и сълзи завладяха Къщата, а бързо след това Людмила и Светлана първи се разделиха с нея. Четвъртото място бе заето от Фънки, който до последно подкрепяше своя фаворит Константин. Динко при излизането си бе посрещнат от най-противоречивия си бивш съквартирант - Луна. 
 
Коцето се раздели с победата и зае второто място, а на сцената го чакаше очарователната му съпруга Надя. Певецът сподели, че не би заменил това преживяване с никое друго, не не скри разочарованието си, че е останал втори.
 
Самият Джино напусна последен с това се превърна в първия съквартирант, който два пъти е печелил победата в Big Brother. На сцената той бе повече от развълнуван и дори саботажът на останалите съквартиранти, които напуснаха демонстративно, не успя да помрачи щастието му. 
 
Първото интервю на победителя можем да гледаме във вторник сутрин в предаването „На кафе“ след 10:40 ч.


ИЗБРАНО