Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor 2017

11 декември 2017 | 12:24 Дачев
Ева, Йоана и групата "4 Magic" (Фор Маджик) са финалистите в „X Factor: Сътворението на звездите“, които ще продължат към големия финал на 17 декември от 20:00 ч. по NOVA.
 
За първи път участник от категория „Групи“ ще се бори за голямата награда и възможността да бъде новата музикална звезда на България. „Ще запомня X Factor като най-поучителното и вълнуващо преживяване за мен до този момент!“, сподели Мирослава, която вчера напусна сцената заедно с Милена Цанова.
 
По време на полуфинала, отборите на „Момичетата“ и „Групите“ представиха емблематични български парчета и истински световни хитове, които за пореден път показаха безспорния им талант. „Винаги различна и винаги перфектна!“, беше категоричната оценка на Криско след появата на Йоана с песента "Once Upon a December".
Мирослава успя да излезе напълно от „зоната на джаза“ и да покаже потенциала на поп изпълнител, а Милена Цанова заложи на свой прочит на парчета на Милена и Jessy J.
 
„Фолклорът винаги ни дава енергия, която се превръща в сила и любов към музиката.“, заявиха 4 Magic, които разгърнаха за пореден път вокалния си потенциал с изпълнение на „Зайди, зайди“. Малко по-късно менторът им Любо Киров призна, че има още един фаворит, макар и не в неговия отбор и той е именно Ева Пармакова. 
 
* * * * * * *
 
Следващата неделя финалистите ще се отправят към своето последно предизвикателство – битката за големия финал.
 
Всеки един от тях ще бъде част от звезден дует, а на сцената на шоуто ще се появят и някои от най-популярните участници, сред които Кристиан Костов и Славин.


ИЗБРАНО