Плевнелиев и Банова в ”На кафе” като двойка

30 ноември 2017 | 09:13 Дачев
След минути в предиобедното токшоу на NOVA - "На кафе" (09:30-11:30 ч.), гости на един от водещите - Гала - ще бъдат президентът на България (2012-2017) Росен Плевнелиев и водещата на прогнозата за времето Деси Банова.

Те ще дадат първото си интервю като двойка.
Вижте видеоанонс на предаването, в което двамата лично обявяват участието си в него.

В 36-секундното видео те казват:

(Деси Банова) - Здравейте, скъпи зрители, здравей, Гала. Радвам се, че след малко ще бъдем твои гости - за първи път в ефира на Нова заедно като двойка с един прекрасен мъж до себе си.

(Росен Плевнелиев) - Здравейте, ние с Деси се гордеем, че ще бъдем ваши гости. Разбира се, нашата любов е видима, ние нямаме намерение да я крием. Но и не сме дошли заради светлината на прожекторите, заради славата, заради известността. Искаме да споделим с вас своята радост, своите планове - оставаме заедно, до скоро в студиото!

(Деси Банова) - До скоро!

* * * * * * *

За новата си връзка Банова намекна отново пред Гала на 20 октомври, на 8 ноември от вестник "168 часа" разкриха името на бившия президент на страната, а на 14 ноември той потвърди това в предаването "Лице в лице" по bTV. "Ние се радваме на една прекрасна и много хармонична връзка и нека Господ да ни помогне да вървим напред заедно...", каза той.
 
Според слуховете, Деси Банова се е запознала лично с Плевнелиев през декември 2015 г. в Париж покрай конференцията на ООН за климатичните промени, където е представила своя документален филм. Филмът бе част от проекта „Как промените в климата се отразяват на световното културно и природно наследство под закрила на ЮНЕСКО” - авторката проследява влиянието на пагубните промени в климата в Несебър, национален парк "Пирин" и биосферен резерват "Сребърна", като използва въздействащи кадри, експертни оценки и възможни сценарии за справяне с проблема.

Според друга и по-достоверна версия, двамата се познават от 24 април 2017 г. по време на театрални награди в софийския театър "Théatro" - след края на церемонията за връчване на 8-мите награди за полет в изкуството „Стоян Камбарев“, учредени от актрисата Деси Тенекеджиева. Плевнелиев официално откри тогава самото събитие.
 


ИЗБРАНО