ВИП-брадърите на купон, Стораро не е сред ”Most Wanted”

13 ноември 2017 | 08:53 Дачев
След като участва на финала на VIP Brother и изпълни хита „Кой“ в дует с Мегз, тя и всички останали участници в риалити формата - начело с водещия Ники Кънчев - засвидетелстваха симпатиите си към  Фики Стораро и отидоха на участието му в столичен клуб същата петъчна вечер. 
 
Шеф Петров, Дани Милев, Сашка Васева, Цуни, Енджи Касабие и съпруга й, Дани Златков със съпругата си, Дани и Александра Петканови, Антон Стефанов и дори Ваня Щерева (която винаги е твърдяла, че не харесва „чалгата“) показаха, че са фенове на двукратния новител на приза „Певец на годината“ и не спряха да се забавляват на песните му цяла нощ. Той от своя страна им посвети всичките си изпълнения, които бяха от различни жанрове – от класически поп-фолк и парчета от репертоара на баща му Тони Стораро, през актуалните сега ритми като „Пате“, до фолклор и естрадни евъргрийни като „Сбогом, моя любов“ на Васил Найденов.
 
Тото закъсня малко, но още с влизането си в заведението поздрави Фики. А Мегз дори се качи на сцената, за да му благодари за подкрепата по време на лайфа и да му каже колко харесва него и творчеството му. 
 
Най-много от всички обаче се забавляваше Ники Кънчев, като негов фаворит от музикалната програма на звездата на Пайнер беше песента „Лудо младо“.
 
„Беше невероятна нощ! Когато имах възможност, следях с интерес формата и симпатизирах на всички участници. Затова и приех да участвам на финала.
Но няма да влизам в къщата за сезона Most Wanted, както се спекулира в медиите през последните дни. С моята любима още сме в меден месец и ни предстои най-хубавото нещо – появата на нашия син. Не искам да изпускам и секунда от тези сладки моменти, които имаме заедно“, побърза да опровергае слуховете от първо лице Фики Стораро.
 
* * * * * * *

12 звезди влизат в Big Brother: Most Wanted тази вечер
 
"Имаме участник, който по собствени пътища, може би с детективи, е издирил и проучил кои са участниците. Определил е кои са най-големите му конкуренти за голямата награда и си е направил стратегия спрямо някои от тях. За първи път имаме такъв модел на поведение" – сподели Ники Кънчев по-късно тази сутрин в „Здравей, България“, а екранната му половинка Алекс Сърчаджиева допълни, че Big Brother: Most Wanted се случва за първи път у нас и ни подготви да очакваме неочакваното. 
 
Тематиката на Big Brother: Most Wanted бе загатната още с промото на сезона, в което Ники и Алекс влизат в ролята на агенти, търсещи следи за бъдещите участници. Детективската и дори криминална тематика ще бъде основна линия през целия предстоящ сезон, а Big Brother непрестанно ще предизвиква най-търсените риалити звезди. 


ИЗБРАНО