„Фамилно“ - ново съботно-неделно токшоу

8 ноември 2017 | 13:08 Дачев
Всеки уикенд от 10:30 ч. зрителите на Bulgaria ON AIR ще откриват идеи, истории и съвети за цялото семейство - в двучасовото токшоу „Фамилно“ с Доника Ризова, от 18 ноември
 
Водещата ще представя в събота и неделя сутрин любопитни семейни истории, прагматични съвети от специалисти от различни области за по-пълноценен семеен живот, разнообразни идеи за фамилни пътувания из непознати места в България, интересни занимания за уикенда за малки и големи, както и кулинарни рецепти и традиции с рубрики за здравето и дома.
 
С интересни срещи извън студиото ще се включва и репортерът Асен Манасиев, а Аспарух Йорданов ще представя неизвестни факти за известните световни фамилии от миналото до днес.
 
* * * * * * *
 
„Фамилно" е предаване за цялото семейство. Показват се наследниците на известни български фамилии и се представят интересни семейни истории на чужденци, които живеят в България.
 
Екипът ще води зрителите на семейни екскурзии до непознати красиви кътчета наблизо и далеч. Следят се новите филми, театрални постановки и концерти, подходящи за малки и големи, ще се търсят "извънкласни" занимания за децата през уикенда. Ще се запознаем с домашните любимци на обичани българи. Ще готвим, ще ремонтираме, ще търсим отговори и посоки, но най-вече ще се забавляваме. "Като една голяма българска фамилия“, коментира водещата.
 
* * * * * * * *
 
Доника Ризова е добре позната на зрителите на Bulgaria ON AIR още от създаването на телевизията. Преди да се посвети на новия проект, води предаването "Медиите ON AIR" (тази събота, 11 ноември, предстои последното му издание).
 
В професията си на журналист трупа опит както в телевизия, така и в печатни издания и Дарик радио. Доника е носителка на редица награди, сред които "Златното перо" на СБЖ и „Свети Влас“ за ТВ журналистика. Има и номинация в конкурса „Жена на годината“ за 2016 г.


ИЗБРАНО