Лайфстайл: Джуджи ще коментира в „околоСВЕТСКО“

11 октомври 2017 | 12:54 Дачев
Предаването „околоСВЕТСКО“ тръгва с динамични рубрики от 16 октомври по Bulgaria ON AIR
 
Всеки делник от 10:30 часа в новото лайфстайл предаване Бойка Делиева и Константина Живова ще представят популярни хора в по-личен и любопитен план, културни теми, практически съвети от сферата на здравето, красотата, модата, стайлинга, спорта, кулинарията и други теми.
 
Рубриките са „околоСВЕТСКО оживление“, „извънСВЕТСКИ страсти“, „Светско и естетско“, „ОколоСВЕТСКИ компас“ и други.
 
Към предаването се присъединява и добре познатата на телевизионната аудитория Деляна Маринова-Джуджи, която всеки делник ще коментира актуалните и светски събития заедно с Бойка Делиева и Константина Живова.
Джуджи има дългогодишен професионален опит като ко-водещ в предаването „На кафе“ и е човек с разностранни интереси. Хедонист и бохем по душа, Джуджи обича да пътува и да опознава различни култури. Освен като светски коментатор и водещ, тя има изяви и в телевизионното кино, а в момента учи магистратура с профил филмово и телевизионно продуцентство в НАТФИЗ. През призмата на колоритната си личност Джуджи ще вади на фокус светските и полемични теми.
 
Ролите на двете водещи ще бъдат различни - Бойка ще посреща всеки делник на живо най-интересните и актуални личности с техните съкровени истории, вълнуващи пътешествия и спомени, а Константина ще поставя звездите в нови, нетипични, роли и ще „лови“ светските новини на терен.
 
„На зрителите им предстои интересно приключение. Всеки делник ще надникваме в личния свят на хора, от които зрителите се интересуват. Ще го правим с уважение към тях, без излишна сензационност, както правим всичко в Bulgaria ON AIR“, споделя Бойка Делиева
 
„околоСВЕТСКО“ ще надниква в домовете и личното пространство на големите звезди и заедно с тях ще прави различни неща, свързани с техните интереси. Ще ровим в дамските чанти на популярните жени, ще спортуваме, хапваме, пеем заедно, ще покажем нагледно какво обичат звездите. Ще обиколим света на токчета“ - разкрива Константина Живова
 


ИЗБРАНО