Конкурсът ”Кандидати за слава” - краен срок 14 февруари

7 февруари 2008 | 23:41 Дачев
Конкурсът за хора с всевъзможни таланти бе обявен от Росен Петров в „Шоуто на Слави” на 14 януари. Конкурсът ще даде възможност на хора от всяка възраст и с най-различни таланти да се изявят в шоуто и да спечелят както слава, така и награда в размер на 50 000 лева.
Трябва да дадем дължимото на това, че в България живеят много талантливи хора, които трябва да намерят своето поле за изява, - така Росен Петров обоснова стартирането на „Кандидати за слава”.

В наградата, възлизаща на 50 000 лева, има скрита символика, която Росен Петров разкри пред зрителите - талант е древногръцка мярка за тегло, равна на 25 кг сребро. В този смисъл, най-големият талант на България ще бъде възнаграден с три таланта - той ще получи възможността да закупи по цени на днешната фондова борса три таланта или 75 кг сребро, равняващи се на 50 000 лева.

Кандидатите за слава и за наградата от 50 000 лева не е задължително да имат талант, свързан с някое конкретно изкуство. Техните изключителни умения може да се състоят в това да жонглират, да спят на пирони, да говорят отзад напред, дори да правят физиономии, както и много други умения, които да ги отличават от останалите. Както каза Росен Петров, това ще бъде едно телевизионно открито първенство на всички таланти в България.

Технологията на оценяване на кандидатите за слава ще протече в няколко етапа. Първоначално комисия ще прегледа и отсее определен брой номера, сред хилядите получените. Тези номера ще бъдат представени в шоуто, където Слави, с помощта на друга комисия, ще прецени кой номер е най-атрактивен и кой заслужава да си тръгне с 50 000 лева.

За участие в „Кандидати за слава” изпратете:
Вашите имена, телефон и адрес за обратна връзка, снимка, видеозапис на номера, с който ще се представите или – ако нямате възможност да го заснемете, - напишете и изпратете негово подробно описание.
Материалите изпращайте на адрес:
София - 1463
Площад България №1
НДК, бТВ
за Шоуто на Слави

Или на електронен адрес: slava@slavishow.com
Краен срок за записване 14 февруари 2008 г.


ИЗБРАНО