„Мармалад“ сезон 6 от събота следобед

14 септември 2017 | 12:41 Дачев
Нова доза добро настроение - и с шеметната Мария Силвестър
 
Мармалад“ започва своя забележителен шести сезон на 16 септември от 16:00 часа по bTV. Предаването, което всяка събота превръща следобеда в цветно забавление, продължава да събира звездите на България и да ги прави… на мармалад! Така знаменитостите разкриват пред водещите Радост Драганова и Иво Аръков неподозирани свои качества и показват незнайни досега способности, мании и дори фобии. 
 
В първото издание за есенния сезон ще видим победителя в "MasterChef 3" Божана Кацарова, фитнес миската Биляна Йотовска и рапърите YOUNG BB YOUNG ("Янг БибиЯнг").
 
Екипът на предаването нахлува с камера в домовете на известните и буквално се завира в най-тайните и лични кътчета на техните крепости. Гостите на шоуто са придружени в техните любими места и поставяни ситуации, които ги предизвикват дори извън студиото.
Първа „жертва” на Радост Драганова тази събота ще стане поп-фолк певицата Лияна, която ще сподели колко годежни пръстена е получавала.
 
Изненадата на сезона без съмнение е и най-големият трансферен удар на „Мармалад“. Легендарната рубрика „Топ 10“, издигната в небесата от Димитър Павлов, има нов водещ. Летвата е вдигната прекалено високо, но тя със сигурност ще я надскочи – новото лице на „Мармалад“ е шеметната и неудържима Мария Силвестър.
 
За новия сезон Мария е подготвила пикантни и изключително любопитни теми, а коментаторите в „Топ 10“ ще продължават да правят комични, пиперливи и хапливи коментари за всяка една от десетте позиции в класацията.


ИЗБРАНО