За Петър Дънов в ”Пътеки” по БНТ1

1 септември 2017 | 20:25 Дачев
Петър Дънов е вторият по популярност, според Националната класация на великите българи, след Апостола на свободата Васил Левски. За наследството, оставено в беседите, музиката и писанията му, ще бъде разговорът тази събота, 2-ри септември, в „Пътеки” - от 8.30 до 9.00 ч. по БНТ 1.
 
Галина Герасимова ще разкаже в студиото защо всяка година през август последователите на Учителя – Петър Дънов - танцуват при рилските езера, защо е важно да са облечени в бели дрехи и какви са символите в танца Паневритмия.
 
В рубриката за осъзнатото родителство Елена Анастасова ще сподели практични съвети от „Слънчева педагогика”, давани от Петър Дънов на учители и родители.  
 
* * * * * * *
 
В неделя, 3-ти септември, водещата Деница Атанасова ще говори с певицата Светла Иванова как най-качествено и пълноценно да почиваме и релаксираме. Как да се борим със стреса и да поддържаме тонуса на тялото и ума. Кой е „ловецът на изгреви” и защо всеки ден посреща слънцето на морския бряг, дори и през зимата? 
 
Какви съвети, упражнения и практики е подготвила Албена за най-качествена почивка, релаксация и прогонване на стреса, умората и напрежението, натрупани през деня, ще видим в рубриката ни за здравето.


ИЗБРАНО