Домашен хляб и супа - новата седмична задача в ”Черешката”

30 юни 2017 | 14:52 Дачев
Новата порция звезди е в състав Димо Алексиев, Глория Петкова, Владо Николов, Снежана Макавеева и Жени Джаферович
 
Шеф Манчев отправя задача, към която звездните домакини подхождат с повишено внимание – всяка вечер на трапезата трябва да има домашно приготвен хляб и супа!
 
На кулинарната сцена в понеделник ентусиазъм, екшън и внушителна погача представя театралната и кино актриса Снежана Макавеева ("Бензин").
Тя доказва, че владее скоростите в кухнята и приготвя първата си супа. Менюто включва още телешки ребърца с картофи, сладоледена калорийна бомба, а подаръкът за гостите е… хвърляне на боб и поглед към бъдещето.
 
Във вторник с отскок в кухнята влиза спортистът Владо Николов.
Той залага на прости ястия, приготвени от качествени продукти. Дългогодишният капитан и звезда на националния отбор по волейбол извежда тима в "Черешката на тортата" до една незабравима вечер, в която се лее изобилие от смях и вино. 
 
В сряда щафетата приема съпругата на футболиста и звезда от "Като две капки вода" Ваня Джаферович – Евгения.
Жени готви, малката й дъщеря Леа помага. Прекрасната вечеря започва с летящ старт, но на моменти добрият тон преминава границата на добрите обноски...
 
В четвъртък в кухнята се развихря извънземната стихия, моделът и актриса Глория Петкова (VIP Brother 2016, "Семейни реликви").
Гостите със сигурност няма да останат гладни и жадни, а Глория успешно завършва мисията си и като домакин, и като пожарникар.
 
Кулинарният финал е на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот" в петък, когато домакин е актьорът Димо Алексиев ("Дзифт", "Още нещо за любовта", "Лора от сутрин до вечер", "Живи легенди").
Той готви в хирургически одежди, но не и с хирургическа точност, като се налага по спешност да реанимира фондюто и вечерята. Може ли болницата в сериала да се превърне в кухня?


ИЗБРАНО