”360 кубика силикон” по Марго ТВ

18 януари 2008 | 14:24 Дачев
До месец се очаква да стартира музикална телевизия “Марго ТВ”, собственост на Марго - едрогърдата поп-фолк звезда на агенция “Фрида” и "Ара Аудио Видео". Стълб на новата хасковска медия ще бъде риалити сериалът, озаглавен “360 кубика силикон”. В това риалити шоу ще има пикантни реални кадри и любовни истории. Подробности от живота на певицата-собственик, 22-годишната Маргарита Янкова, ще бъдат излъчвани с предимство.

Стартът на телевизията се очакваше още през ноември 2007 г. Тя е създадена от блондинката и нейната продуцентка Добромира, която е била част от фолк формацията "Пантерите". Едно от нещата, заложени в програмната схема на телевизията, е собственото риалити предаване - доста скандално и жълто. Новата медия ще е предимно музикална. По нея ще вървят всички стилове и жанрове - поп, рок, поп-фолк, автентичен фолклор и др. Целта е да се привлекат не само хора с подчертан интерес в една или друга музикална област, а и такива, за които музиката е преди всичко начин на разтоварване и удоволствие, обясни Добромира пред в. Стандарт. Програмата на музикалния канал ще е насочена към всички възрастови групи, като стремежът е едновременно да се търси типичното за всяка една от тях и обединяващият ги елемент. Освен на своята продукция Марго ТВ залага до голяма степен и на качествена селекция от проекти на външни продуценти.

Преди време певицата зашемети мъжката част от телевизионната аудитория на първия "Сървайвър" по бТВ през 2006 г., показвайки огромния си бюст (спечелен след конкурса "С едни гърди напред" на предаването “Горещо” на Венета Райкова, Нова телевизия). Наскоро Марго започна връзка с Мистър България 2003, манекена Данаил Милев, след като го покани да учас­тва в най-новия й клип "Калинка", който бе за­снет в началото на седмицата в родния й град Хаско­во. Според запознати, любовните искри припламнали още при запознаването им на снимачната площадка в дискотека "Шок".


ИЗБРАНО