Тенис: US Open от 29 август на живо по Евроспорт

26 август 2016 | 12:48 Дачев
Българското участие засега е в лицето на Григор Димитров и Цветана Пиронкова; Елица Костова и Виктория Томова стигнаха до третия квалификационен кръг - мачовете им за класиране в основната схема са в нощта на петък срещу събота. 
 
На 29-и август 2016 (понеделник) стартира последният за годината турнир от Големия шлем – Откритото първенство на САЩ. Турнирът ще продължи до 11-и септември, а както обикновено Евроспорт 1 и Евроспорт 2 ще предават нон-стоп мачовете в престижната надпревара.
 
Първото живо включване е на 29-и по Евроспорт 2 от 18:00 ч.
 
* * * * * * *
 
Тази година Евроспорт планира да излъчи над 240 часа от срещите на живо. За разлика от предишните години, през тази дъждовни паузи няма да има, тъй като US Open е поредният турнир от Шлема, който се сдоби с покрив
 
Освен че зрителите ще могат да наблюдават пряко играта на своите фаворити, те ще имат възможност да чуят и задълбочения анализ на легенди в тениса, които ще коментират срещите в турнира в ефира на популярното магазинно предаване „Гейм, сет и Матс“. 
 
Сред жените Серина Уилямс отново се нарежда в челните редици.  Преди година тя пристигна в Ню Йорк със задачата да оформи Големия шлем, но на полуфинала налетя на Роберта Винчи и се случи една от най-големите изненади в историята на US Open. 12 месеца по-късно Уилямс отново е пред прага на историята. Триумф в Ню Йорк ще я направи най-титулуваната тенисистка в Откритата ера на Големия шлем.
 
От топ 10 при мъжете участие в турнира няма да вземат единствено Роджър Федерер и Томаш Бердих. Повечето въпроси започват и свършват с името на Джокович. Ще успее ли той да стане едва вторият тенисист от началото на века, превзел Голямата ябълка в две поредни години? Ще постави ли началото на нова победна серия в Шлема? Или Анди Мъри ще продължи да топи дистанцията до върха в световната ранглиста? 
 
Всички отговори – на живо по Евроспорт. 


ИЗБРАНО