„Хрониките на Евърмур“ от 11 април по Disney Channel

22 март 2016 | 13:10 Дачев
 
Тара Кросли и семейството ѝ се опитват да се приобщят в странното селце Евърмур. Освен обичайните тийнейджърски проблеми, съществува гоблен, предсказващ бъдещето, който Тара намира. Сега тя трябва да се справи с новата си тайна идентичност на Върховен Евърин.
 
„Хрониките на Евърмур“ продължава историята, която започна с филма от четири мини части, Евърмур. Новите вълнуващи епизоди ще бъдат още по-мистериозни и интригуващи. Ще видим Тара да се рови на дълбоко в тайните, стоящи зад странните и плашещи хора, с които се среща, както и как се справя с новооткритите си сили на Върховен Евърин. Опасности, мистерия и интриги надвисват над имението Евърмур, след като Тара намира красив, стар гоблен на зловещите Евърини и Есмералда Дуайър, които искат на всяка цена да се отърват от героинята и семейството ѝ. Тара и Себ се съюзяват, за да спасят новия си дом и бъдещето на семейството ѝ.
 
Премиерните епизоди ще вървят през делничните дни, започващи на 11-ти април от 18:30 часа.

*
 * * * * * *

Още акценти по Disney Channel:
 
Тайните на Гравити Фолс: Странномагедон“ – 3-та част, финален епизод
 
В изпълнения с екшън финален епизод на любимото ни шоу „Тайните на Гравити Фолс“, всичко се свежда до Бил Сайфър срещу Дипър, Мейбъл и техните приятели. Ще успеят ли Дипър и Мейбъл да надвият Бил, преди да е станало твърде късно? А, дали Форд ще прости на Стенли? Има само един начин да разберем!
 
В тази анимирана приключенска комедия, изпълнена с мистерии, близнаците Дипър и Мейбъл са изпратени да прекарат лятната ваканция при техния прачичо. Още с пристигането им, прачичо им Стан изброява с какво ще помагат близнаците в неговата „Мистериозна шатра“ – туристически капан за нищо неподозиращите клиенти. 
 
Последни епизоди - на 16-ти април от 10:00 часа.  
 
Джеси“ -  Епизодите от началото + Финален епизод
 
Да изпратим подобаващо заедно Джеси и приятелите ѝ с триседмично излъчване на любимото ни шоу, което ще ни отведе до финалния епизод.

Специално излъчване - на 28-ми март от 20:55 часа и последен епизод - на 30-ти април от 11:00 часа.
 
Най-добри приятели завинаги“ и „Кей Си под прикритие
 
Гледайте нови епизоди на “Кей Си под прикритие”, докато нашия любим шпионин продължава да изпълнява мисии, заедно със семейството си. Също така, не пропускайте да видите Шелби и Си, които усъвършенстват своите умения за пътуване във времето, заедно с гениалния Бари. 
 
“Най-добри приятели завинаги”, се фокусира върху тинейджърите Шелби и Сид, които след провалил се експеримент, могат да прескачат във времето, когато пожелаят, а дори и да не желаят. Сега, с помощта на съседа им – гениалния тийнеджър Бари, момичетата трябва да се научат да владеят своята нова сила, докато преминават през гимназията.
 
„Кей Си под прикритие“ е комедия за Кей Си Купър, гимназиална отличничка по математика, която тренира, за да стане шпионин под прикритие, каквито са и нейните родители. Всеки епизод ни въвлича в заплетени ситуации, в които семейство Купър балансира обикновения семеен живот с тайни мисии, за спасяване на страната.
 
Премиерни епизоди - през уикенда на 3-ти април от 09:30 часа и уикенда на 23-ти април от 10:00 часа.


ИЗБРАНО