„Звездни стажанти” с динамичен и емоционален старт довечера

15 март 2016 | 07:54 Дачев
Изненадваща задача на живо в предаването „На кафе” в деня на старта
 
Тази вечер от 21 часа ще се излъчи първият епизод на най-новото предаване в ефира на Нова - „Звездни стажанти”. 14 от най-известните имена в българския шоу бизнес ще влязат в ролята на обикновени стажанти в името на благотворителните си каузи, а последната дума за всичко ще има "Босът" - Стефан Шарлопов.
 
Предаването започва със задача, която на пръв поглед изглежда лесна, но на практика изисква креативност, стратегия, бързина, отборен дух и организация. Двата отбора ще се впуснат в шеметна надпревара за продажба на дюнери. Звездите ще загърбят егото си и ще дадат всичко от себе си в тази задача, а след нея, още в сряда, един ще бъде уволнен. Какво ще каже строгият, но справедлив Бос на уволнения, кой ще пролее сълзи и защо – предстои да видим.
 
Единят отбор имаше привилегията да бъде подкрепен още в първата си изява от г-жа Фандъкова, която намери време в натоварения си график да си купи дюнер в името на благотворителността. Нейният жест даде символичен старт на предаването.
 
Надпревара с времето, борба със собственото си его, различия в характерите, изненадващи сълзи и много емоции очакват зрителите в първите два едночасови епизода на „Звездни стажанти” във вторник и сряда от 21 часа.
 
В деня на старта, предиобедното токшоу „На кафе” с Гала ще излъчи на живо една от следващите задачи на Стажантите. Днес в 11 часа двата отбора ще трябва да преодолеят сценичната треска и да успеят да презентират продукт по най-добрия начин в телепазарен прозорец на живо. От отборите и техните лидери зависи каква стратегия ще построят, за да се увенчаят с успех, а зрителите ще могат да видят какво се случва зад кулисите на тази задача и какъв е резултатът от нея в следващите епизоди на предаването.
 
Стратегия за продажби, рекламна концепция, маркетингови трикове, голяма доза личен чар и убедителност са сред задължителните качества, които 14-те звезди ще трябва да покажат в ефира на предаването днес в 11 часа, за да успеят. 


ИЗБРАНО