”Кухнята на Звездев” от 1 февруари в Канал 3

27 януари 2016 | 13:21 Дачев
От понеделник, Иван Звездев отново ще готви с домакините - този път не сутрин, а всяка делнична вечер в 19 часа. Повторението е на следващия ден в 15:30 ч.
 
"Кухнята на Звездев" рестартира в Канал 3 от 1 февруари 2016 г. Шоуто се снима в семейната кухня на Звездев, който е и продуцент на предаването. Специално за зрителите на телевизията, в половинчасовия формат Иван Звездев ще предлага по една лесна и бърза рецепта и по един специалитет. Той ще заложи както на класическите рецепти от българската кухня, така и на шедьоврите от световната.
 
"Завръщам се на екран и ще предложа много изненади на зрителите на Телевизията на народа. В предаването ще помагам със съвети на домакините, а през сайта и моя фейсбук профил ще ги консултирам и за всички тънкости в готвенето", коментира Иван Звездев пред сайта kanal3.bg.
 
Звездев ще продължи да изгражда култура на здравословно хранене. Същевременно ще показва ястия от различни националности и култури, ще представя рецепти за всякакви вкусове и възможности: от вегетарианци - до почитателите на месото; от начинаещи - до професионалисти.
 
В "Кухнята на Звездев" ще гостуват и известни лица, които ще споделят своите тайни в кулинарията. Водещият ще гостува и на различни градове в страната, за да представя местната кухня и обичаи. 
 
"С "Кухнята на Звездев" Канал 3 остава верен на своята аудитория, защото това е един от най-обичаните телевизионни водещи и кулинари. Щастливи сме, че Иван предпочете предложението на Канал 3 пред други телевизионни оферти. За нас е радващо, че той оценява развитието на медията и е готов да вървим заедно по пътя на новите предизвикателства" - коментира Ива Стоянова, програмен директор на Канал 3.


ИЗБРАНО