Финал на четиримесечния сезон на Биг Брадър

14 декември 2015 | 11:33 Дачев
Финалистите подготвят грандиозно музикално представление, а един ще спечели нов автомобил
 
Популярният телевизионен експеримент стартира птази година за първи път рез лятото, с концепцията „100% натурален”. Месец по-късно направи 180 градусов завой и 16 от най-големите зезди в българския шоу бизнес прекрачиха прага на „100% напудрената” Къща, за да станат част от ВИП-сезона. След тях, Къщата щурмуваха "all stars"-играчите.
 
Бившите участници във VIP сезони на Big Brother и други риалити формати доказаха, че един месец е напълно достатъчно време, за да се разкрият напълно. Стратегии, заговори, приятелства, скандали, сълзи от радост и болка съпровождаха риалити звездите по пътя им към финала. Накрая до него достигната само четирима.
 
Тази вечер Ваня Червенкова, Ваня Джаферович, Евгени Минчев и Деси Слава влизат в решителната битка, а освен луксозен Ford Mondeo, победителят ще се прибере с най-голямата награда – любовта на публиката.
 
Финалът тази вечер не е финал само на "БИГ БРАДЪР: ALL STARS", но и големият завършек на 4-месечния сезон на Биг Брадър. Именно поради тази причина, Големият брат и настоящите Съквартиранти са подготвили грандиозно шоу за зрителите на Нова телевизия. Всеки един от финалистите ще излезе на сцената, за да отправи своя музикален поздрав към феновете и да ги призове да гласуват за него.
 
В студиото ще дойдат едни от най-ярките български изпълнители. Нели Рангелова, Лео и Део, Есил Дюран и квартет "Славей" ще се постараят шоуто на всеки един да бъде най-доброто.
 
Очаква ни една динамична, забавна и емоционална вечер след 20 часа, в края на която - около 22 ч. - един Съквартирант ще стане „Любимата звезда на България”.

* * * * * * *

Продуцентът Нико Тупарев в сутрешния блок "Здравей, България":
„Това е най-успешният сезон за всички телевизионни формати, правени в България, което се дължи на изключително професионалната работа на екипа. В предаването успяваме да вкараме ценни за обществото персонажи. Богатството идва от разнообразието, затова търсим разнообразието, а не представителна извадка. Любопитните и пъстрите хора дават дългия живот на това предаване!”
 
Той отбеляза още:
„Big Brother има различни нива, затова е много интересно как реагират хората и какво ги вълнува. В предаването има жълто и злободневно - на повърхността, но дълбоко в него зрителите проследяват реални взаимоотношения между стари и млади, его с его, звезда със звезда. И това е дълбочината, която е любопитна за гледане”.
 
Водещият Николай Кънчев:
„Харесва ми пъстротата на различните характери, които показахме. В предаването зрителите могат да проследят различни характери и хора, които трябва да се справят с обиди, накърнено достойнство и т.н. И се питаме: как ние бихме постъпили в тази ситуация”.

* * * * * * *

През 2016 г. ни очаква нов сезон на "Биг Брадър", бе съобщено по-късно днес.


ИЗБРАНО