Последна елиминация в ”All Stars” преди финала

7 декември 2015 | 15:05 Дачев
На последните номинации в "БИГ БРАДЪР: ALL STARS", всеки един от Съквартирантите трябваше да определи кой е най-достоен да бъде победител в шоуто и кой не заслужава любовта на публиката. Риалити звездите, които събраха най-много негативни гласове, са Ваня Червенкова, Соня и Борислав.
 
Тази вечер тримата ще се борят за зрителско одобрение в последната елиминация за сезона, а един от тях ще напусне шоуто седмица преди големия му финал следващия понеделник. По този начин, в Къщата остават 5 участника плюс гостът Зарко.

Би било в обичайната практика на формата, в предстоящите дни да има още 1-2 елиминирани.
 
Преди това да се случи, зрителите ще могат да проследят динамичните събития в Къщата от последните дни - това е сезон на неочакваните обрати. В живото предаване ще видим поредния обрат: двете най-силни жени, които си обявиха открита война, ще потърсят отново пътя една към друга. Соня ще открие душата си пред Съквартирантите, а Червенкова ще проведе най-откровения разговор с нея до момента. Ще успеят ли двете дами да заровят томахавката на войната, която дълго време огласяше Къщата, предстои да разберем.
 
Третият номиниран Съквартирант тази седмица – Борислав, също ще се окаже в центъра на събитията. След като "мачо"-то обяви Джаферович за слаб противник, а футболистът разбра за това, днес Боби ще се опита да обясни ситуацията и отново да спечели доверието на хърватина. Ще получи ли разбиране бившият волейболист (Борислав Атанасов от "Казанлък Волей" - бел.ред.) и как отново той ще се окаже в центъра на събитията по време на партито по случай имения ден на Деси и Зарко, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова ТВ.
 


ИЗБРАНО