Нов съквартирант влиза в ”Биг Брадър”

30 ноември 2015 | 16:19 Дачев
Изненада ни поднася тази вечер риалити шоуто "БИГ БРАДЪР: ALL STARS" - участниците ги очакват неподозирани емоции, след като един нов Съквартирант прекрачи прага на Къщата. Кой е той и с какво е свързан с останалите, ще разберем от 20 часа по Нова телевизия.
 
Преди това, ще станем свидетели на поредната дози заговори между лагерите. Евгени Минчев, който безспорно не престава да бъде под светлината на прожекторите, ще обсъди вражеския лагер с Ваня Червенкова. Самата тя упорито държи на позицията си срещу Соня Колтуклиева, а довечера ще видим неуспешните опити на журналистката да се помири с нея.
 
Освен Соня, Борислав и Джаферович също са под прицела на дуото Евгени и Ваня, а в полезрението на Лорда все повече влиза и неутралната ДесиСлава. Как другият лагер отвръща на ударите и какви са плановете на най-големите стратези в Къщата да стигнат до финала, предстои да разберем.
 
В живото предаване тази вечер ще проследим и вторите елиминации в Къщата. Евгени, Борислав, Ваня и Къци се оказаха звездите с най-голям отрицателен вот на последните номинации. Довечера шоуто ще се раздели с един от тях, след като четиримата бъдат подложени на кръстосан разпит от своите Съквартиранти.


ИЗБРАНО