„Учителката по френски” тръгва по bTV Comedy

14 октомври 2015 | 14:54 Дачев
Комедийният сериал - от 19 октомври за първи път в родния ефир
 
bTV Comedy започва да излъчва от идния понеделник „Учителката по френски("Big School"). Сериалът ще се излъчва в двойна доза всеки делничен ден от 20.30 часа.
 
Британският ситком не пести известното чувство за хумор от острова. В ролите зрителите ще видят Дейвид Уилямс, Катрин Тейт, Филип Гленистър, Франсис Де Ла Тур и други.
 
* * * * * * *

Сюжет:
 
Заместник-директорът и учител по химия г-н Чърч се занимава с научните дейности в училище Грейбридж през последните 15 години. Преподавателят е отдаден на работата си в гимназията, намираща се в района на Уотфорд, северен Лондон. Той обаче е на път да напусне работата си след драматичен инцидент... Точно в този момент пристига новата учителка по френски - Сара!
 
Историята проследява живота на наивния учител - влюбвайки се в Сара (тя се смята за вдъхновяващ учител, в унисон с младежката култура и неустоима красавица), мистър Чърч не осъзнава в какво се забърква. Оказва се още, че той далеч не е единственият учител, опитващ се да превземе сърцето на учителката.
 
От друга страна, учениците са от „модерните” младежи, които основно се интересуват от социални мрежи, чатене и купони, и се отегчават от опитите на г-н Чърч и г-ца Постърн да се занимават с тяхното „знание”.