Йоанна Драгнева по TV7: нов летен сингъл

23 юли 2015 | 15:54 Дачев
Днес очарователната певица избра да представи в сутрешния блок на TV7 своята песен - "Наистина любов

Вижте видео от интервюто (9 мин.)

Новият видеосингъл бе презентиран от Йоанна Драгнева още на 15 юли в столичния ресторант Rich House пред приятели, колеги и журналисти.Елегантното лятно видео, сътворено с много вкус и чувство за хумор е на режисьора Кирил Божилов - Кико. Запомнящата се музика е дело на композиторите Ясен Козев и Крум Георгиев, а текстът е на обичаната от много музиканти поетеса Гери Турийска.
 
Стилисти са Мария Миличин, Мария Касова и Ваня Дудоленска от M2V. Очаква се песента да се превърне в един от най-свежите и закачливи хитове на лятото, включително благодарение на спонсора - "Ес Кей Трейд", чийто представител Кирил Василев на промоцията лично поздрави певицата и нейния екип за чудесната работа. Певицата е в каталога на агенция "Top Artists".

* * * * * * *

На водещите на "Добро утро, България" Диана Радева и Николай Чадаров, Йоанна каза, че идва от морето и е още "плажна", щастлива от събраните слънчеви лъчи. На въпрос - "твоята любов беше ли там с теб", певицата шеговито отвърна, че "моята любов винаги е навсякъде с мен, нося си я в сърцето", но след това потвърди, че са били заедно на море с Ненчо Балабанов. От телевизията извадиха и тяхна снимка от клуб "Ла Вита" в Ахтопол, собственост на техни приятели, споделена и във Фейсбук-профила на певицата.

"Гери Турийска се инспирира от филма "Наистина любов" и решихме, че ще бъде много подходящо име и тема за най-новата песен, която звучи леко шейсетарски, както всъщност и търсехме - за бъде типичната поп песен за лятото", сподели Йоанна.

Имаш си Ненчо Балабанов, защо не снима него в клипа? - На този въпрос Драгнева коментира, че действието се развива около дъвки и че точно това краде накрая от хубавия младеж, когото са кръстили "българския Брад Пит", чието истинско име всъщност е Георги. Идеята за романтичната посока на видеоклипа идва авторите на музиката (Ясен Козев и Крум Георгиев), а Турийска е успяла да я превъплъти в хубави думи.

"Това беше първият път, когато се качих на блъскащи се колички", разказа Йоанна. "винаги ме е било страх и ето, че сега се престраших! Пред камера всичко можем да направим. Моментът, в който се блъскаш обаче, за мен се оказа стряскащ - оказа се, че краката ми са много дълги и не мога да ги събера в количката... Накрая се посиних...". 
 
"По време на снимките на видеоклипа беше много забавно, но истината е, че беше 15 градуса, защото хванахме студените юнски дни. На плажа бяхме съвсем в началото на деня, в 6:30 сутринта... На морето брахме студ", продължи тя. 

"Не виждам да си напълняла, както пишат някои издания", заяви Чадаров. "И аз не виждам, зрителите ще преценят сами дали е така или не", засмя се Йоанна Драгнева. "Много неща се пишат за тебе, пък и за любовта ти с Ненчо", продължи водещият. "Ние се шегувахме, че създадохме заглавия за още 4 месеца напред", отвърна певицата. "Лесно се измислят такива заглавия, които не отговарят на истината. Хората си пишат - и кой вярва, кой не вярва. Това не ни пречи, забавлява ни. Даже вече почти не четем, защото такива глупости може да научиш за себе си, които просто не знам откъде добиват почва.".

За пръстена на ръката си Йоанна опроверга предположенията, че е годежен и е подарен от Ненчо Балабанов - тя носи този пръстен повече от 10 години, любим ѝ е и е с аметист, променящ цвета си. Подарък е от нейната баба, когато е завършвала Музикалното училище, и оттогава го носи и не го е сменяла, макар да има много други пръстени. "Не е годежен пръстен, уважаеми зрители!", заяви Йоанна пред камерите.

Възможно е изпълнителката отново да отиде на море, но през август, тъй като дотогава ще работи. Предстои премиерата и на анимационния филм "Barbie в рокендрол принцеса", в който тя влиза в ролята на Барби - звучи нейният глас, освен това подготвя следващия си - самостоятелен - проект за есента, в допълнение към дуета "Дай ми време" с Ненчо Балабанов, който предстои да излезе съвсем скоро.


ИЗБРАНО