Министърът на туризма и посланикът на Турция при Г. Любенов

30 май 2015 | 12:49 Дачев
Неделя, 31 май от 9 часа по БНТ1
 
За предизвикателствата пред българския туризъм и очакванията от новия летен сезон ще говори министърът на туризма Христина Ангелкова в „Денят започва с Георги Любенов”.
 
Гост на Георги Любенов ще бъде и посланикът на Република Турция у нас - Сюлейман Гьокче (Süleyman Gökçe). С него водещият ще обсъди развитието на българо-турските отношения.
 
Зрителите първи ще видят и как протича денят на отворени врати в обществената медия. Както бе обявено тази седмица, националната телевизия кани всички деца на празник под мотото „Открий детския свят”. 
 
Във връзка с Детската Евровизия, на която БНТ ще бъде домакин тази есен, медията ще посрещне най-малките си зрители в дома си на ул.„Сан Стефано“29. Децата ще имат възможност не само да надникнат и да видят какво се случва „зад кулисите“ на телевизията, но и да изявят своите артистични таланти под светлините на прожекторите. 
 
В неделното утро актрисата Слава Рачева ще разкаже спомените си за един от най-любимите герои на България от близкото минало - “Педя човек, лакът брада”, а красотата от сцената на Народния театър ще влезе в студиото с две вдъхновяващи актриси - Теодора Духовникова и Ана Пападопулу.
 
В неделя Георги Любенов ще представи и най-нова песен на Теди Кацарова.
 


ИЗБРАНО