„Без багаж” се завръща с нови дестинации и уникални открития

2 април 2015 | 13:46 Дачев
Както съобщихме на 23 март, туристическото риалити предаване „Без багаж” се завръща в ефир с нов сезон - от 4 април, тази събота и всяка събота от 13 ч. по Diema

По следите на екзотични пътешествия и нови приключения „отвъд брошурите” тръгват отново авторите и водещите Биляна Траянова, Валери Белчински и синът им Валери-Михаил. Тримата са неуморни в търсенето на малко известни кътчета и любопитни факти, готови са да изненадат зрителите с нови открития дори в популярни дестинации. 
 
Вълнуващи срещи с непознати етноси, природни феномени и диви зверове, обещава на запалените пътешественици предаването, което през 2006 г. стартира в ефира на Нова телевизия. Зрителите ще споделят различната гледна точка и спонтанните реакции на всеки от водещите по време на пътешествията.

„Учим се да виждаме – това е най-ценното в пътуванията ни. Всяко тръгване е изпълнено с вълнение от предстоящите открития, с любопитство към новото и непознатото”, споделят още пътешествениците.

* * * * * * *
 
Изключително любопитен разказ обещава още първият епизод на „Без багаж”, който ще отведе зрителите до индонезийския остров Ява.

Очаква ни среща с един доста проспериращ бизнес и с уникалния начин на производство на най-скъпото кафе „Копи Луак”, в който основна роля има малък хищник, наречен азиатска палмова цивета.


ИЗБРАНО