Отново предизборна обиколка на Нова телевизия

29 септември 2014 | 14:24 Дачев
Продължава програмната линия "Говори България"
Новите 240: Говори България!” е мотото на поредната предизборна обиколка на водещите на "Новините на Нова" Ани Салич и Николай Дойнов.
 
От днес в продължение на 5 дни те ще се срещат с избирателите по места и с техните проблеми.
 
Успоредно с това, под мотото „Седмица на лидерите”, в студиото на сутрешния блок („Здравей, България”) неговите водещи Анна Цолова и Виктор Николаев ще посрещат политическите лидери, за да потърсят отговор на неотложните въпроси - и ще намерят ли пресечна точка обещанията им с очакванията на хората.
 
Всичко това е в седмицата преди деня на вота, 5 октомври 2014 (тази неделя).
 
* * * * * * *
 
Ани Салич и Николай Дойнов поемат на път от Аспарухово до Мизия, за да покажат България извън жълтите павета: какво вълнува хората седмица преди вота, вярват ли на обещанията на политиците и кое ще ги закара пред урните в неделя.
 
Освен при най-пострадалите от наводненията, те ще предават на живо и от Разград, Стара Загора и Благоевград, за да сложат във фокуса на вниманието онези проблеми, които често остават извън полезрението на политиците.
 
Това е втората подобна обиколка за водещите на Новините, след като на Евроизборите през месец май 2014 изминаха диагонала от Дунав Мост до Резово, срещнаха се със стоици свои зрители и разказаха техните истински истории под мотото "Кой в Европа? Говори България!".
 


ИЗБРАНО