Клара Маринова стартира предаването ”Q&A” по България Он Ер

31 май 2014 | 16:33 Дачев
Емблематичната журналистка дава заявка за модерност и динамика на публицистичната си изява още с името на предаването - "Q&A" ("въпроси и отговори")
 
На 2 юни 2014 година, понеделник, от 21:00 часа започва новото предаване на България он ер.
Водещ е Клара Маринова. Всеки понеделник вечер, в продължение на 60 минути, тя ще търси в ефир отговорите на въпросите, които всекидневието ни задава.
 
„Ако животът е низ от събития, факти и много и различни въпроси, дали намираме техните отговори? Не винаги. Няма забранени въпроси. Има само верни отговори” – прави заявка за съдържанието на Q&A Клара Маринова. 
 
Q&A е предаването, в което пoлитици, политолози, икономисти, експерти, ще дават отговори на важните въпроси.
 
* * * * * * *
 
Гости на първото издание на предаването ще бъдат Борис Попиванов, главен асистент в СУ „Св. Климент Охридски”, Първан Симеонов, Gallup, Георги Ангелов, старши икономист „Отворено общество”.
В пилотното предаване  Q&A участва и продуцентът Кармелита Тонева, както и журналистите на телевизията Мартина Ганчева и Аспарух Йорданов.
 
Клара Маринова няма да изневери на емблематичния си стил, на яркото си журналистическо присъствие и уникален  аналитичен поглед.
 
Тя е едно от лицата на коментарната журналистика в България. Опитът ѝ на международен редактор в БНТ се разива до водещ на новинарски емисии и авторски предавания. Със своя задълбочен поглед на политическите процеси у нас преди и след прехода, Клара Маринова остава един от най-точните анализатори на обществените и политически процеси.
 
Клара Маринова е водещ на информационно-публицистична програма и в радио K2.


ИЗБРАНО