Тържества в зоопарка с БНТ в неделя

28 май 2014 | 17:31 Дачев
Националната телевизия със специален детски блок на 1 юни
 
По случай Деня на детето, БНТ1 ще излъчи в неделя празничния детски блок „Милион и две усмивки”. 
Той е с начален час 07:55 и ще продължи до 12:00 ч. Програмата включва специално издание на „Бърколино” и любими на деца и родители филми. 
 
Гости на предаването са група „Бон- Бон”, любимецът на тийнейджърите Никнейм и дуо „Миракъл” с техния крокодил и най-големите питони.

За зрителите ще има две телевизионни загадки - едната към малчуганите, другата към родителите. За правилно отговорилите ще има много емоции и награди.
 
* * * * * * *
 
Весели тържества на открито с много изненади и награди е подготвила БНТ в Деня на детето.
Единият празник се организира от детското предаване „Бърколино”, а другият е в рамките на кампанията на  БНТ „Спри, детето запази!”.
 
От 10:00 часа палавите кукли Бърколай, Бърколеле, Бърколетка, Бъркопитко, Буркобунта, птицата Фици-Фици, кучето Бъкстър и пътешественика Панталей ще посрещнат гостите си до езерото с патиците в столичния зоопарк. Бърколинското забавление очаква децата с много игри и награди, както и със специално фотопано „Щрак Бърколино”.
 
В 15:30 часа на сцената до клетката на слона в зоопарка е стартът на празничния концерт „Спри, детето запази!”. За децата ще има много изненади, забавни и образователни игри, лакомства и награди.
 
В компанията на актьорите от „Весел столичен светофар”: Стопчо, Бате Стойко Песнопойко, Всезнайко, Пипи Дългото чорапче, Алф, Малкото весело столично светофарче и най-новия член на екипа – маймунката Тошко, децата ще си припомнят по забавен начин основните правила за движение на пътя. За малчуганите ще пеят Искрен Пецов и Nickname, а първата българска жена-илюзионист – Шехерезада, ще изненада гостите със страхотни фокуси. Танците са поверени на балет „Естрея”.
 


ИЗБРАНО