Тони Стораро с поредно интервю в ”Зад кулисите”

24 април 2014 | 20:45 Дачев
Ивена и Кристиан правят фитнес тренировки заедно
 
В новия брой на "Зад кулисите" зрителите на ФЕН ТВ ще се срещнат със звездата на българската поп-фолк сцена Тони Стораро.
Повод за интервюто беше заснемането на последния му видеоклип към песента "Край да няма", която е кавър по парче на Василис Карас.
 
Тони Стораро никога не е крил, че е развивал вокалните си качества с интерпретиране на гръцка музика. Сред любимите му изпълнители от южната ни съседка се нареждат имената на Василис Карас, Стаматис Гонидис и Зафирис Мелас. В края на месец март звездата на Diapason Records Тони Стораро изнесе съвместен концерт именно с един от тях - Мелас. За Големия Тони това е било сбъдната мечта и с огромно вълнение продължава да говори и да си спомня за великата нощ. 
 
Пред камерата Стораро ще разкаже за своите чувства и емоции от съвместния концерт.
 
* * * * * * *

През септември 2013 г. изпълнителят представи в предаването двамата си сина - Фики и Емо - по повод новата учебна година, през декември участва в специалните издания по повод 10-тата годишнина на телевизията, а наскоро Фен ТВ показа кадри от снимачната площадка на "Край да няма", дуетното парче на Ваня и Тони Стораро.

* * * * * * *

В предаването тази събота ще се включи и една от най-желаните от феновете рубрики - "Един ден с...". 
 
През изминалата седмица водещата Даниела Симеонова отправи покана към Ивена и Кристиан да си направят една фитнес тренировка заедно.
За изпълнителите на Ara Music се знае, че използват свободното си от участия време, за да спортуват, колкото се може по-активно. Младата надежда на поп-фолка Кристиан вдига гири и щанги във фитнеса от ноември миналата година. Ивена пък тренира от малка лека атлетика, редува фитнеса с катеренето на планини и така се бори с излишните килограми. 
 
В "Зад кулисите" тази седмица гласовитите изпълнители ще предложат на зрителите своите съвети за това как се създава лична фитнес програма и независим хранителен режим.
 
26 април 2014, събота, от 13:30 ч. по ФЕН ТВ.


ИЗБРАНО