”Оскар”-ите на живо по bTV Cinema

23 февруари 2014 | 11:11 Дачев
Предстоящата 86-а церемония по раздаване на най-престижните филмови награди в света – "Оскар”-ите, ще бъде излъчена на живо по bTV Cinema в нощта на 2 срещу 3 март.
 
За трета поредна година зрителите на филмовия канал ще имат възможност да проследят бляскавата нощ: от влизането на звездите в залата до края на най-престижната филмова церемония.
 
Още в 24:00 часа на 2 март каналът ще припомни накуп всички номинирани филми и актьори в специалното издание "На червения килим: Номинираните”.
 
* * * * * * *
 
Дали космическият трилър „Гравитация” ще успее да спре доминацията на историческата  драма „12 години в робство” или филмът на Стив Маккуин ще грабне и последното и най-престижно отличие за тази година?
 
Не трябва да отделяме поглед и от „Американска схема” – филм, създаден по действителен случай. Дали той ще се окаже скритият фаворит на тазгодишната церемония или превъплъщението Ди Каприо  ще „изстреля” на върха "Вълкът от Уолстрийт"?
 
Кой ще вземе приза за най-добър филм и кой ще си тръгне с най-много „Оскар”-и, ще стане ясно на живо по bTV Cinema. 
 
* * * * * * *
 
От 02:00 часа на 3 март ще проследим пристигането на филмовата гилдия и минаването на най-известните имена на седмото изкуство по червения килим. Влизането в знаменития "Долби Тиътър" (Dolby Theatre в Холивуд) се нарежда по важност до самото раздаване на "Оскар”-ите.
Модните тенденции сред звездите и изборът на рокли, бижута и прически сред дамите са теми, обсъждани дълго след самата церемония. bTV Cinema ще направи съпричастни своите зрители с емоцията на очакване и блясъка на червения килим. 
 
Самата церемония по връчването на престижните статуетки ще започне в 03:30 часа българско време на 3 март и ще бъде излъчена ексклузивно на живо до самия ѝ край. 
 
Събитието тази година ще бъде поверено на комика и водещ на едно от най-гледаните предавания в САЩ, неотразимата Елън Дедженъръс (Ellen DeGeneres).
 


ИЗБРАНО