Агент Тенев с лакирани нокти в ”Комисията Павлов”, Гарелов смутен

7 януари 2014 | 16:14 Дачев
Иван Тенев успя да шокира дългогодишния си приятел и съименик Иван Гарелов в първите часове от имения им ден, като се появи на общото им гостуване в предаването „Комисията Павлов” със златист лак.
 
„Абе, адаш, ще ни излезе име” - хвана се за главата Гарелов, а Агента обясни, че тази екстравагантност се дължи на обещанието му пред себе си да направи нещо различно и нетипично през новата година.
 
Двамата прители гостуваха на Митко Павлов за имения си ден, който току-що бе настъпил, минути след полунощ. По стара традиция те празнуват заедно, шумно и с много приятели. „Хората свикнаха да колим прасе и да събираме много хора”, каза Гарелов, който допълни, че са правили опити за по-скромен празник „само със стотина гости”, но не им се е получило.
„Започваме празнуването много от рано. Наистина, от 9 часа сутринта има един котел с греяна ракия, защото идваха и по-ранобудни хора като Вежди Рашидов, например”, разказа водещият на публицистичното предаване по TV7 “Оригиналът”. 
С усмивка Гарелов допълни, че като дойде Ивановден му се иска да емигрира, защото всички очакват големи празненскатва, „а някой път нямаш настроение, имаш работа. Явно сме вдигнали летвата много високо”.
Агент Тенев пък си спомни в студиото на Митко Павлов, че е имало години, в които са празнували и по два дни – когато са празнували с Иван Славков. „Да си Иван е начин на живот”, похвали се Тенев.