„Домашни рецепти с Йоли“ тръгва по 24 Kitchen, в интернет и по мобилни устройства

18 октомври 2013 | 19:27 Дачев
Първата оригинална продукция на 24Kitchen, снимана в България, тръгва в събота от 17 ч.

Кулинарният канал "24Kitchen" даде старт на „Домашни рецепти с Йоли“ в ефир, в интернет и през мобилните устройства
 
Първата оригинална продукция на 24Kitchen, снимана в България, бе представена днес пред медиите, на онлайн потребителите и чрез мобилна апликация. Първото предаване на чаровната музикантка е в събота от 17 часа.
 
В уютна и непринудена атмосфера, в центъра на София (в ресторант Lavanda), Йоланта Делибозова - Йоли посрещна гостите си с ароматни „хруски с домати и розмарин“. Същата рецепта зрителите ще видят и от екрана, но приготвена в Тетевенския балкан.
 
Снимачният екип на Бон Нет ООД и продуцентите на 24Kitchen избраха за предаването реална къща вместо студио и отведоха Йоли и нейната страст към домашно приготвената храна в местните мандри, пазарчета и и зеленчукови градини.  
„Изключително благодарна съм на Фокс интернешънъл ченълс  и 24Kitchen за свободата, която ми дадоха да избирам и приготвям това, което истински обичам“, сподели  Йоли. 
 
Домашните рецепти, които чаровната музикантка ще предложи в 30 половинчасови предавания, комбинират идеи от цял свят с най-доброто от българската традиция и вкуса на собственото й семейство. 
 
Предложенията й могат да станат бързо част от всяко домашно меню с изключително лесното  и функционално мобилно приложение 24Kitchen "Рецепта на деня".  Всеки ден потребителите му  ще разполагат с нова рецепта, със списък за пазаруване на необходимите продукти и възможност бързо да споделят и препращат.
 
24Kitchen Рецепта на деня е приложение за мобилните платформи на Android и iOS и е достъпно за смартфони и таблети. Апликацията може да бъде свободно изтеглена от уебсайта 24Kitchen.bg или от Google Play Store и Apple App Store. 
 
* * * * * * *
 
За 24Kitchen: телевизионен проект на Fox International Channels в Европа.
Каналът е създаден, за да отговори на нарастващия интерес на европейците да приготвят храната си сами, да поставят на все по-приоритетно място качеството на продуктите и да гледат кулинарни предавания по телевизията. 
24Kitchen споделя загрижеността на хората за качеството на продуктите и здравето им. Програмите показват свежи продукти, здравословна обработка и разумно хранене.
 
Готвачите на 24Kitchen са сред най-популярните световни и местни имена. Те предлагат важни и любопитни факти за храненето, вкусни съставки, аромати и комбинации 
 
* * * * * * *

Хруски Йоли
 
20 бр, 30 минути
 
Продукти:
1 пакет фини точени кори
домати
лук
пресен розмарин
разтопено масло
сол
 
Начин на приготвяне:
1. Нарежете лука и доматите на тънки полумесеци.
2. Накъсайте листенцата на розмарина.
3. Отворете пакета кори за баница непосредствено преди да ги използвате. Намажете всяка точена кора с малко разтопено масло, след това я сгънете наполовина, по дължина. Намажете отново с малко разтопено масло и прегънете втори път, по дължина. Повторете действията, докато прегънете кората четири пъти и получите тънка дълга лента. Срежете всяка лента от кора на две.
4. Подредете лентите в голяма плоска тава, постлана с хартия за печене. Гарнирайте лентите с полумесеци лук, домат и пресни подправки. Накрая посолете. Печете хруските в предварително загрята фурна на 200 градуса за 8-10 минути, до златисто.
 
Съвет: Хруските могат да бъдат гарнирани със сирене, маслини, предварително задушени гъби или само със зелени подправки.
 


ИЗБРАНО