Поетесата на Бойко Борисов от Ягодово в ”Комисията Павлов”

9 октомври 2013 | 16:22 Дачев
Тази вечер "Комисията Павлов" по TV7 ще има едно необикновено издание: за пръв път в ефир ще се покаже поетесата на Бойко Борисов - Магдалена Димитрова от Ягодово. 
 
Дамата стана истински хит със стиховете си в интернет, но какво я провокира да пише одите си и защо нейна муза е екс-премиерът, може да видим довечера в предаването, точно в полунощ.
 
Зрителите на TV7 ще бъдат първите, които ще видят поетесата Магдалена Диитрова от село Ягодово и ще се убедят, че тя съществува. Пазителката на мерената реч, стана истински хит и предизвика огромен интерес в медиите със стиховете си, посветени на бившия премиер Бойко Борисов и неговия вице-премиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, но до момента никой не беше успял да я намери и разговаря с нея.
 
Магдалена ще признае в ексклузивно интервю само пред екипа на „Комисията Павлов”, че пише стиховете си под диктовката на божията промисъл, а нейната муза – Бойко Борисов е предопределен да управялва.
 
Вдъхновението на поетесата от Ягодово явно извира на талази, защото тя вече е готова с ода за още един от първите мъже в държавата. Кой е той, дали е от ГЕРБ, ще влезе ли поетесата в редиците на партията и как изобщо Магдалена е започнала да пише стихове...
 


ИЗБРАНО