”Времена и нрави” с проф. Вучков отново на екран

26 септември 2013 | 07:39 Дачев
От 1 октомври по Канал 3, всеки вторник от 20:30 до 22:30 ч. известният телевизионер и критик възстановява своето предаване "Времена и нрави"
 
Във вече двучасовото седмично издание, професорът прекратява преките телефонни линии. “Не се страхувам от зрителите. Цели 17 години съм общувал постоянно с тях и знам, че много ме обичат. Понякога се обаждат и някои идиоти, но това е нормално, така е по цял свят. Проблемът е, че след третото или четвъртото обаждане започват да се повтарят и става малко досадно” - казал пред “ШОУ” Юлиан Вучков.
 
Вместо в познатите три части, предаванията вече ще имат две части.
В първата част на предаването, водещият коментира всички страни на европейската, световната и преди всичко българската действителност. В подробен анализ се обхващат политиката, народът и властта, доходите, образованието, културата, телевизионният фронт и морално-етичните проблеми на обществото - любовта, комплексарството, скуката, приятелството, самотата.
 
Втората част е с гост в студиото - предимно в областта на медицината и музиката, но и писатели, актьори, режисьори.
Професори от всички области на медицината ще разискват с вече 77-годишния водещ проблеми на различните заболявания и ще отговарят на въпроси, за да се провокира интерес към профилактиката и здравната просвета.
 
Първият гост на Юлиан Вучков ще бъде проф. д-р Младен Григоров, ръководител на кардиологията в Плевен.

* * * * * * *

Токшоуто изкара сезон и половина в "Канал 3", след което през февруари 2012 г. Юлиан Вучков напусна и премина в сутрешния блок на TV7, където имаше периодични изяви в продължение на близо година.

Предаването тръгна първоначално по закритата вече телевизия TV2 през януари 2008 г., като наследи спряното същия месец "Размисли и страсти" по СКАТ, а от март до юни 2009 г. вървя по друга закрита телевизия - BBT. След повече от година пауза, "Времена и нрави" започна от септември 2010 г. в Канал 3.

В средата на юни 2013 г. каналът бе продаден, а в началото на август програмният му директор Сашо Диков ("Дикoff") обяви, че го напуска.


ИЗБРАНО