Йоанна Драгнева ще води ”Очевидец” по БНТ2

10 април 2013 | 12:50 Дачев
Новото предаване провокира зрителите да уловят в снимки моменти от живота
Вижте видео промо 
 
Певицата ще бъде водещ на най-новата продукция - „Очевидец”. Предаването стартира тази неделя от 15:30 ч., а главни герои в него ще бъдат всички зрители и интернет-потребители, за които телефонът е не само средство за разговори, но и за заснемане на събития и случки от ежедневието. 
 
Снимките и видеоклиповете си те ще могат да изпращат на страницата на предаването във Фейсбук, където - след гласуване през седмицата - най-харесваната ще получи предметна награда в седмично обзорно шоу в неделя.
 
В сутрешния блок „Добро утро с БНТ2” водещите ще напомнят темата, по която зрителите са репортери, като заснемат и изпращат най-провокативните и актуални моменти от деня си.
Най-интересните сред тях ще бъдат дискутирани всеки ден на база на харесванията им на страницата на БНТ2 и във Фейсбук. 
 
В неделя, специален гост на обзорното предаване „Очевидец” ще коментира получените зрителски снимки, а най-харесваната от тях ще получи  награда. 
 
Автор на предаването „Очевидец” е известният моден дизайнер Жоро Пентаграм (Георги Георгиев).
 
* * * * * * *
 
Певицата Йоанна Драгнева е участвала в конкурса “Евровизия 2008” с група Deep Zone, получават награда за “Група на годината 2010”, отличие за “Най-добра песен в Югоизточна Европа” на Международната музикална конференция „SeeMe”, номинация за Жена на Годината и др.
 
През последните години Йоанна се е отдала на работа за интеграция на деца със специални нужди. През 2011 взема участие по проекта „ Децата на Видраре“ - ДДМУИ Св. Панталеймон, с. Видраре като музикотерапевт, по който работи и досега. Практикува “Музикотерапия” в Столичен общински дневен център за интеграция на инвалиди в кв. Слатина.
 
* * * * * * *
„Очевидец” - всяка неделя от 15:00 ч. по БНТ2.


ИЗБРАНО