„Големите загадки” сезон 2 с Атанас Сребрев

12 март 2013 | 13:10 Дачев
Научнопопулярното предаване се завръща в ефира на bTV тази неделя, 17 март, от 15:00 часа. Водещ - актьорът Атанас Сребрев
 
Вторият сезон на „Големите загадки” има нов водещ - Атанас Сребрев ще изправи зрителите пред още по-заплетени случаи, нови разкрития, въстановки и много разкази на очевидци и специалисти, специално подбрани от изпълнителните продуценти "!no frame media".
Първи сезон бе воден от Башар Рахал.
 
В продължение на 13 едночасови епизода звездата от сериала „Къде е Маги?” ще преведе аудиторията през тайството на духовете и демоните. Ще предложи нови, неизвестни факти за посещение на извънземни на територията на България. Ще се впусне в тайнствата на непознатия ислям и какво крие суфизмът. Ще извади на светло български изобретения, които могат да променят света и дори такива, които се разработват в момента. Зрителите на bTV ще поемат на поход из най-тайствените места у нас – светилища, самодивски сборища и окултни местности.
 
Вълнуващото пътешествие из дебрите на познанието ще се състои всяка неделя от 15:00 часа по bTV
 
* * * * * * *
 
Кой е Атанас Сребрев?
Атанас Сребрев е роден на 19 април 1971 г. в София. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър” (специализация Mюзикъл) в класа на проф. др. Бистра Атанасова и асистент Елена Цикова.
 
Има над 80 участия в чуждестранни филмови продукции, а сериалът на bTV „Къде е Маги?” го превърна в любимец на зрителите.
 


ИЗБРАНО