”Уикенд с TV7” с Петя Стефанова на мястото на ”Уикенд с Миа Сантова”

10 януари 2013 | 16:06 Дачев
 Миа Сантова се готви за канала "News7"
 
Водещата на централния информационен блок на TV7 „Добър вечер, България” Петя Стефанова ще се изяви в още една роля, като поеме и уикенд предаването на телевизията. Новинарката ще бъде в свои води заради информационната насоченост на предаването, което ще бъде преименувано от „Уикенд с Миа Сантова” на „Уикенд с TV7”.  
 
Промяната идва още от тази събота, 12 януари 2013. Предаването е по средата на третия си сезон в ефир.

* * * * * * *

Предаване със същото име ("Уикенд с ТВ 7") се задържа в ефир 6 месеца с водещ Емил Кошлуков, от септември 2010 до март 2011 г., след което (от 2 април 2011) тръгна публицистичното "Факторът Кошлуков".

* * * * * * *

Новият "Уикенд с TV7" ще се излъчва в същите часове – събота и неделя сутрин от 8:00 до 9:00 ч. и предиобедно издание от 11:45 до 13:00 ч. В сутрешното издание се представят новините от страната и чужбина, предстоящите събития и спортните акценти. Прави се преглед на печата и се отделя специално внимание на събитията от седмицата, които са останали на втори план в общия поток от информация. В обедното издание място имат, както новините от деня, така и гости и преки включвания по актуална тема.
 
Петя Стефанова ще поеме и това предизвикателство, като ще продължи да съобщава на зрителите най-важното от деня в централните новини на TV7, но и ще бъде лице на уикенд предаването. 
 
* * * * * * *
 
Едно от най-популярните лица в ефира - Миа Сантова - ще бъде едно от основните лица в ефира на новия 24-часов новинарски канал News7, който ще тръгне до средата на годината на мястото на телевизия BBT.
 


ИЗБРАНО