„Време за губене” - съдбата на бездомните кучета

14 декември 2012 | 10:18 Дачев
Фиона Сваровски, съпруга на финансовия министър на Австрия и наследница на втората по богатство австрийска фамилия, е една от най-популярните и одобряваните от европейците публични личности. Сред причините г-жа Сваровски да е така обичана е фактът, че е един от най-щедрите дарители, посветили се на дейността за решаване на проблемите с бездомните животни и отстояване на правата им.
 
Поради голямата й любов към животните тя бе почетен гост на Световното киноложко изложение в Залцбург 2012 г.
В емоционално обръщение към посетителите на заключителния спектакъл, Фиона Сваровски призова гостите да помислят за милионите бездомни същества по света, озовали се на улицата заради човешка безотговорност. 
 
В навечерието на Коледните празници предаването на БНТ „Време за губене” - кинология, ще покаже този вълнуващ момент, с който стартира една от темите за следващия сезон – бездомните животни. 
 
В броя тази събота (15 декември 2012) от 11:00 ч. зрителите ще видят и любопитни гледки от изложбените рингове, среща с изложителите, както и новата рецепта от кухнята на папагала Гого – за празнични лакомства с банан и фъстъци.
 
Предаването на БНТ2 за лов, риболов, кинология и други домашни любимци „Време за губене” е всяка събота от 11:00 ч.


ИЗБРАНО