„Национална лотария“ изпраща участник в Папуа Нова Гвинея

18 ноември 2012 | 15:26 Дачев
Поредното издание на играта „Национална лотария“ отново зарадва участниците в студиото и поднесе силни емоции на зрителите от малкия екран. Водещият Захари Бахаров раздаде в събота пари и предметни награди.

В играта „Щастливата монета“ три дами се състезаваха да открият верните числа, които носят ключовете от новия автомобил в студиото. Софиянката Екатерина Цекова надигра съперничките си Моника Бонева и Ивелина Кръстева, които напуснаха студиото с утешителни награди. „Преди да уцеля печелившото число се помолих на Господ и той ми помогна“, споделя развълнувана от голямата награда щастливката. „Никога не съм печелила  от подобни игри. Но сега още първият билет, който си купих, ме доведе в студиото при Захари Бахаров и имах късмета да спечеля тази прекрасна кола“, добавя Екатерина.

Във втората игра - „Сейфове“ - срещу късмета си застанаха отново две дами, Румяна Сестринска и Спаска Манчева. Актрисата в столичен куклен театър Румяна, която се увлича по астрология, идва в студиото твърдo убедена, че ще спечели, защото преди участието си е направила хороскоп, който показва победата й. Късметът и звездите й помогнаха! Другата дама също си тръгна по-богата за родното Габрово.

За мегаджакпота на играта се бори Георги Спиридонов. Безработният софиянец дойде в студиото със скромното желание да си тръгне с 500 лева. Очакванията му обаче се оправдаха  повече от десетократно и той спечели 10 хил. лева. „Дойдох сам днес, защото имах усещането, че ще спечеля и не исках някой да ме урочаса“ - споделя Георги. „Мисля с парите да замина за Папуа Нова Гвинея, където имам вуйчо, който притежава компания за добив на злато. Отдавна мечтая за това пътуване и сега вече имам възможността да я осъществя“, добавя късметлията.

„Национална лотария“ се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ.



ИЗБРАНО