Футбол и бокс по Диема и Нова Спорт

30 октомври 2012 | 10:23 Дачев
Английски и германски футбол, международна боксова гала вечер

Футбол и бокс са водещите акценти в ефира на Диема и Нова Спорт тази седмица. Началото ще поставят поредните кръгове в турнирите за Купата на Германия и Купата на Лигата в Англия.
Още тази вечер футболните фенове ще могат да проследят двубоя Рединг – Арсенал от 21.45 по Диема, а в сряда, в същия час (21.45), ще последва и сблъсъкът Челси – Манчестър Юнайтед. Двата тима ще се срещнат отново след дербито от Висшата Лига, но този път в двубой за Купата на Лигата.

В Германия също идва ред на двубоите от втория кръг за Купата на страната. Тази вечер от 21.30 ч. Нова Спорт ще излъчи срещата Аален – Борусия Дортмунд, а в сряда, в същия час, Байерн Мюнхен ще се изправи срещу  Кайзерслаутерн.

Уикендът ще бъде запазен за десетия кръг в английската Висша Лига. В събота от 14.45 ч. Диема и водещият Борислав Борисов ще приемат сблъсъка между Манчестър Юнайтед и Арсенал. По-късно, от 17.00 ч., но по Нова Спорт, камерите ще се насочат към стадион Крейвън Котидж, където Фулъм ще посрещне Евертън. По същото време онлайн, на адрес novasportplay.bg, може да бъде проследено на живо гостуването на Челси на Суонси Сити. Диема е мястото, където точно в 19.30 ч., ще бъде излъчен двубоят между шампиона Манчестър Сити и Уест Хям Юнайтед.

В събота вечер Нова Спорт ще предложи поредната доза футбол от Чемпиъншип, като от 19.20 ч. Болтън Уондърърс ще приеме Кардиф Сити. Нова срещи с майсторите от Висшата Лига предстоят в неделя, когато от 15.30 ч. Куинс Парк Рейнджърс ще излезе срещу тима на Рединг. Традиционното зрелищно дерби от Висшата Лига между Ливърпул и Нюкасъл Юнайтед ще започне от 18.00 ч. и ще бъде излъчено директно по Диема.

Любителите на бокса е добре да запазят съботната вечер, когато Нова Спорт ще излъчи международната боксова гала вечер в Хале, Германия. От особен интерес са мачовете за титли – за интерконтиненталната титла на Световната Боксова Асоциация в категория лека-тежка ще се срещнат Дъстин Диркс и Клейтън Консейсао, а кулминацията на вечерта безспорно ще е сблъсъкът за титлата на Световната Боксова Организация в полутежка категория между Марко Хук и Фират Арслан.
Директното предаване на Нова Спорт от Хале започва от 21.15 ч. в събота.




ИЗБРАНО