Футбол: квалификации за световното първенство в Бразилия

9 октомври 2012 | 20:47 Дачев
Тази седмица футболните фенове ще получат солидна порция квалификационни мачове за световното първенство в Бразилия през 2014 година

Мачове на Германия, Англия и Швеция са само част от футболната програма на Диема и Нова Спорт


Маратонът ще стартира в петък, 12 октомври, когато от 19.00 ч. по Нова Спорт ще започне мачът Фарьорски острови – Швеция, а от 21:45 ч. е двубоят Република Ирландия – Германия. От 22.00 ч. Диема ще излъчи директно мача на Англия срещу Сан Марино, а от 23.50 ч. зрителите ще могат да проследят на запис и квалификационния мач между отборите на Уелс и Шотландия.

По БНТ1 пък в петък можем да видим мача България - Дания (21.00 ч.) в пряко предаване от стадион "Васил Левски" в София. 20 минути преди мача започва и традиционното студио "Футбол" с водещ Методи Манченко.
Двама футболисти в българския лагер са наказани и задачата срещу „червения динамит” изглежда трудна, но когато публиката е с отбора шансове винаги има.
Съперникът показа добър футбол по време на Европейското първенство, но и той си има своите проблеми, които могат да дадат предимство на националите ни.

Зрителите имат възможността да се срещнат на живо или пред телевизионния екран с датските герои от Евро 2012 - Никлас Бендтнер и Михаел Крон-Дели, както и с всичките наши футболисти, които се нуждаят от подкрепа преди трудното гостуване на Чехия следващата седмица.

* * * * * * *


Тази седмица настъпва и краят на сезона в надпреварата по клиф дайвинг. Обзорът на последното състезание за сезона, провело се в Уади Шаб, Оман, ще бъде излъчен по Нова Спорт в четвъртък от 23.30 ч.

* * * * * * *

Ефирът на Нова Спорт в сряда вечер ще бъде запазен за любителите на голфа. След като в Професионалната Голф Асоциация започнаха плейофните турнири за оставане в най-престижната верига, в същия ден от 21.30 ч. зрителите ще могат да проследят обзор на първия от тях – Джъстин Тимбърлейк Шрайнърс Хоспитълс фор Чилдрън Оупън.

Веднага след това, от 22.30 ч., започва ретроспекцията на турнира от Чемпиънс Тур – SAS Чемпиъншип, а точно в полунощ е обзорът на турнира Нийдиъст Кидс Чемпиъншип в Web.com Тур.



ИЗБРАНО