„Inazuma Eleven” по Cartoon Network и нови епизоди с Гарфилд по ”Boomerang”

1 май 2012 | 09:15 Дачев
ПРЕМИЕРА
СКУБИ-ДУ И ЛЕГЕНДАТА ЗА ВАМПИРА 
5-ти май от 09.00
Действието се развива в Австарлия, Вампайър Рок -  скална формация с формата на вампирска глава. За местността се носи легенда, че в скалите живее вампир на име Йоуи Йаху (Yowie Yahoo) 
Организира се провеждането на музикалния фестивал „Вампайър Рок Мюзик Фестивал”, но неколцина  смятат, че това би разгневило Йоуи Йаху...
 
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
 
НОВО ПРЕДАВАНЕ
INAZUMA ELEVEN
Очаквайте от 28-ми май, всеки уикенд от 17.30 ЕET
 
11 играчи, един отбор, една игра – футбол, какъвто не сте гледали преди! Подгответе се за аниме сериала „Inazuma Eleven”, само по CN.
 
Главният герой Марк Евънс е много талантлив вратар. Въпреки неговите невероятни умения обаче в училището му няма истински футболен отбор, тъй като останалите шестима играчи не изглежда да се интересуват много от играта, дори и по време на тренировките. Но когато в града на Марк се появява мистериозният нападател Аксел Блейз, а училищният клуб е предизвикан на двубой от Академия Тейкоку, носител на купата на шампионата по футбол Football Frontier от 40 години, младият вратар се отправя на път, за да намери и присъедини нови членове към своя футболен отбор.
 
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
 
НОВИ ЕПИЗОДИ
ГЕРОЙ 108
Очаквайте от  7-ми май в 16:30 ЕET
Подгответе се за новите предизвикателства на Първи Отряд!
 
Лице в лице със злодея Туин Мастерс, който представлява истинска заплаха за Кралството и командва Хай Ролър и неговите армии, Ли Чунг и неговият отбор се сблъскват със серия от трудности, поставящи на изпитание техните умения и способности.
 
В допълнение, на 6-ти май от 09:00 ЕET не пропускайте специалното представяне на  „Изкуството на героя”, състоящо се от 4 половинчасови епизода на избрани моменти от ръкопашни битки! Този път нашите Герои от Първи Отряд се сблъскват с Хай Ролър и го побеждават не в бой, а с рисуване, волейбол, пътуване във времето и новооткривателство!  
 
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
 
Първомайски пикник с Boomerang
ИЗЛЪЧВАНЕ: Неделя  6-ти май от 09.45 ЕET до 12.00 ЕET
 
Готови ли сте за най-хубавия първомайски пикник някога? Неее??? Тогава ние ще ви помогнем да влезете в подходящото настроение за отпускане на чист въздух! Прекарайте неделната сутрин с умните и приключенски настроени приятели от Boomerang: Hair Bear Bunch, Yogi и Tom & Jerry. Всички те очакват с нетърпение да ви накарат да се усмихнете, а също и да ви дадат няколко ценни съвета как превърнете пикника в истинска забава!
 
Предавания в първомайския блок:
Help! It's the Hair Bear Bunch
The New Yogi Bear Show
Yogi's Treasure Hunt
Tom & Jerry
 
*****************************************************************
 
ШОУТО НА ГАРФИЛД – НОВИ ЕПИЗОДИ
ПРЕМИЕРА: понеделник 28-ми май от 16.45 ЕET
 
Липсваше ли ви Гарфилд? Обзалагаме се, че е липсвал на всички ви! Най-ленивият, пухкав, най-саркастичен и най-приличащият на човек котарак, съществувал някога се завръща в Boomerang с куп нови шеги, които да спретне на Оди. Не пропускайте неговите лудории и се смейте заедно с него, но не на него, разбира се! 
 
*****************************************************************
 
КИНО BOOMERANG
Всяка събота от 16.30 ЕET
ПОВТОРЕНИЯ: всяка неделя от 13.30 ЕET
 
Присъединете се към Boomerang за едно пътуване в света на киното всяка събота, когато ще можете да гледате някои от нашите страхотни филми! Но не се притеснявайте ако изпуснете Кино Boomerang в събота – включете се в неделя, когато ще имате възможност да гледате повторението на филма!
 
 
5 и 6 май: Великото бягство на Йоги (Yogi’s Great Escape)
Йоги и Бу-Бу се  събуждат за началото на пролетта и приютяват при себе си 3 мечета сираци, които се обръщат към тях като към новите си чичовци. Скоро става ясно, че Джелистоун Парк (Jellystone Park) е фалирал и трябва да затвори, а на Йоги въобще не му се  иска да се мести в зоопарк. Не след дълго създава Супер Кола и той, Бу-Бу и трите меченца се впускат в множество приключения, опитвайки се да се изплъзнат на рейнджър Смит и неговите нови приятелчета, които искат да ги тикнат в зоопарка.
 
12 и 13 май: Скуби-Ду и космическите нашественици (Scooby-Doo and the Alien Invaders)
 
Откъснати от света в затънтен пустинен град, Скуби-Ду, Шаги и Мистери ООД скоро откриват множество фенове на летящи чинии, учени под прикритие и не дотам дружелюбни извънземни,  а пък приятелят им Лестер разказва история за отвличане от извънземни. Но след преследване от извънземни и телепортиране на борда на НЛО, нещо дори още по-вълнуващо се случва на Шаги и Скуби: влюбват се един в друг.
 
19 и 20 май: Бай Бейби Холирок с Флинтстоунс (Flintstones Hollyrock a Bye Baby)
 
Фред, Барни, Уилма и Бети наемат каравана и потеглят към Холирок, за да посетят Пебълс и Бам-Бам, които очакват първото си дете. 
 
26 и 27 май: Страшната мъгла (The Spooky Fog) 
 
Една вдъхновена пародия на Mayberry R.F.D. (CBS, 1968-71), в която според уникалната форма на гостоприемство на малкия град, инспектор Дон Нотс (Don Knotts) ги кани да прекарат нощта в най-добрия хотел в Джюнбери(Juneberry) – местния затвор!
 
*****************************************************************
 


ИЗБРАНО