ТV » Шоу програми » Кухнята на Звездев


Кухнята на Звездев
Телевизия:
Галерия
Програма

За шоуто :

Кулинарно шоу с продуцент и водещ Иван Звездев.

Всеки делничен ден от 19 ч. с повторение в 15:30 ч. Шоуто се снима в семейната кухня на Звездев. В половинчасов формат водещият предлага по една лесна и бърза рецепта и по един специалитет. Той залага както на класическите рецепти от българската кухня, така и на шедьоврите от световната.
"В предаването ще помагам със съвети на домакините, а през сайта и моя фейсбук профил ще ги консултирам и за всички тънкости в готвенето", коментира Иван Звездев

Звездев ще продължи да изгражда култура на здравословно хранене. Същевременно ще показва ястия от различни националности и култури, ще представя рецепти за всякакви вкусове и възможности: от вегетарианци - до почитателите на месото; от начинаещи - до професионалисти.

В "Кухнята на Звездев" ще гостуват и известни лица, които ще споделят своите тайни в кулинарията. Водещият ще гостува и на различни градове в страната, за да представя местната кухня и обичаи.

========

До 2014 г. предаването се излъчва сутрин през делничните дни и в събота. Майстор-готвачът дава кулинарни съвети чрез реалния си живот и кухнята на своето семейство, където се снимат епизодите на предаването. Изгражда се култура на здравословно хранене, като кани видни педиатри и диетолози. Същевременно показва ястия от различни националности и култури, представя рецепти за всякакви вкусове и възможности: от вегетарианци до почитателите на месото, от начинаещи до професионалисти.
Петъчните издания са под мотото "Петък – ден на майстора", гостуват майстор-готвачи от България и света, които представят последните тенденции в готвенето. Съботните издания са отредени за гости - обикновени хора от различни краища и професии, както и известни личности от политиката и шоу бизнеса. От тях зрителите виждат интересни и практични идеи от реалния живот.

За да се съхрани старата българска кухня и кулинарна история, екипът гостува на българи от различни региони на страната - характерни фолклорни обичаи, свързани с християнските и национални празници, видени през призмата на кулинарното изкуство. В края на всеки епизод има видеообобщение, в което по достъпен начин се представя цялостният процес на приготвяне на ястията. Това гарантира успех в приготвянето на рецептата, дори и зрителите да не са успели да изгледат цялото предаване. Видеозапис на предаванията (рецепти) е стоял на адрес http://www.btv.bg/shows/kuhniata-na-zvezdev/recepti

===========

От 31 август 2009 г. по bTV.
От 10 септември 2012 г. - сезон IV.
От септември 2013 г. до 24 август 2014 г. - сезон V.
От 28 януари 2012 г. до 29 август 2014 г. и по bTV Lady.
От 25 октомври 2014 г. До 18 януари 2015 г. - сезон VI (само по bTV Lady).

От 1 февруари 2016 г. по Канал 3.

КоментариПърва на Дир | Днес | Лайф | Поща | Глог | Мобилна версия | Flight Mode
за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2015 Dir.bg. All rights reserved.