Аморе, аморе

Риалити шоу на MTV, 6 епизода за пътя на италианеца Доменико Неши в търсене на истинската любов на американска земя. 15 американски момичета от различни възрасти и професии се борят за сърцето на Доменико в поредица от изпитания. Участничките пристигат с лимузина в огромно имение, в което се развива действието. То е тематично боядисано в зелено, бяло и червено и наподобява италианския национален флаг, а интериорът е досущ като музей на Ренесанса.


След като пристигат, кадндидатките се запознават с Доменико и неговия помощник и съветник Ашли. И от този момент започва купонът! Дамите участват в поредица от изпитания, а победителката във всяко печели романтична среща с Доменико. Отделно от изпитанията, Неши постоянно обикаля из имението и разговаря с всяка една от участничките, за да си изгради представа за нея. В края на всеки епизод Доменико събира обърканите си мисли и впечатления за участничките и с помощта на Ашли решава кои да елиминира.

Сред най-големите атракции на шоуто са отношенията между жените. Тъй като „Аморе, аморе” не е постановка, участничките са така подбрани, че наистина да харесват Доменико и да се борят за сърцето му. Това, от своя страна, предизвиква жестоки конфликти и разделения на лагери сред участничките, а мръсните номера помежду им зачестяват с всеки следващ епизод. Много от жените още отначалото прекрачват границите на добрия тон спрямо някои от конкурентките си и правят всичко възможно да осуетят опитите им да спечелят сърцето на Доменико. За голяма част от борбите между кандидатките Неши остава в неведение и това прави шоуто дори по-интересно. В един момент едната от групичките взима състезанието много насериозно и решава да направи всичко възможно да отнеме Неши от своите конкурентки. Но това пък е най-голямото предизвикателство за самия Доменико – дали ще може да различи истинската любов от женската спортна злоба?

Официален уеб сайт: http://www.mtv.com/ontv/dyn/thats_amore/series.jhtml

ИЗБРАНО