4 посоки

Туристическо предаване, продуцент и водещ - Антония Точева.

Тя ще отвежда зрителите до познати и непознати места в напълно нов формат - без суха статистика и фактология, а само полезна информация, която интересува всеки турист.

„Няма да спестим на зрителя нищо. Ще показваме нещата такива, каквито са в действителност. Целта ни е туристите да видят истинския облик на дестинациите, които мислят да посетят” - твърди екипът. „Четири посоки” е туристическо риалити за любознателните зрители, за онези които пътуват, за онези, които ще пътуват и за онези, които мечтаят да пътуват.

В края на всеки брой ще се дават важни и полезни препоръки за това какво ви е необходимо, за да се чувствате у дома си навсякъде по света.

Самата Антония казва, че въпреки дългогодишният си опит като пътешественик, за нея е истинско предизвикателство да реализира това предаване по „Нова телевизия”. „Работя със съвършено нов екип, което помага на предаването да бъде различно за националния ефир”, казва тя.

Екипът на „Четири посоки” разчита много на контакта с местното население и българските екскурзоводи в чужбина. „Те ни помагат да усетим и покажем реалния облик на страната. Защото това, което пише в брошурите, не е онова, което ни очаква в действителност” - казва режисьорът Гергана Белинска.

По Нова телевизия.

ИЗБРАНО