ЕКСТРЕМНО

Всеки епизод от това американско риалити шоу е компилация от опасни и много рискови моменти, които са се случили наистина, а някой е уловил с камера.

Инцидентите са разпределени в различни категории, наречени „Човек срещу...”. Те загатват какво предстои - „Човек срещу автомобил” например включва някоя масова катастрофа от автомобилно състезание. В „Човек срещу животно” пък е уловено с камера, как някое животно напада човек. А „Човек срещу асфалт” обикновено включва опити на скейтъри да направят някое атрактивно оли ... обаче неуспешно!

Инцидентите, които са поместени в предаването, са подбрани по такъв начин, че да покачват адреналина на зрителя, а не да го шокират. Няма сцени, които да предизвикват отваращение и погнуса, нито такива с много кръв или насилие. След дадения инцидент следва кратко интервю с потърпевшия (което доказва неговото добро здраве), който обяснява какво точно е преживял и какво е минало през главата му.

За разлика от шока, адреналинът присъства винаги. Докато гледа, човек няма как да остане равнодушен и безразличен; всяка сцена предизвиква реакция.

От 13 юни до 9 август 2009 г. по GTV.
От 1 януари 2013 г. по Hobby TV.

ИЗБРАНО