Асистентът

"The Reality Show": Комедийно риалити шоу, чийто водещ е „шутът на Холивуд” Анди Дик. Участват 12 кандидати, които отсядат в луксозния дом на Дик и изпълняват всички негови поръчения. Който се представи най-слабо, бива елиминиран, а победителят получава привилегията да стане новият асистент на Анди Дик!

Какво обаче би било едно риалити шоу с главен герой Анди Дик, ако липсва неговото уникално и понякога доста странно чувство за хумор? Човекът, който предизвиква скандал навсякъде, където се появи, е във вихъра си в собственото си шоу! Цялото му предаване, макар да предлага реална награда, е замислено да бъде гавра с всички популярни риалити шоута – като се започне с „Биг брадър”, мине се през „Страх” и се стига до „Ергенът” и „Сървайвър”.

Отношението на Дик към кандидатите за негови асистенти става ясно още в първия епизод. След като събира всички за една снимка за спомен, той хвърля бомбата... че някой ще бъде елиминиран веднага! И това наистина се случва – един от кандидатите си заминава от предаването, защото е направил лошо впечатление на Дик при запознанството им. След това водещият завежда останалите до мястото, където ще спят – което се оказва един празен гараж, в който са наредени походни легла! Всяка сутрин Дик буди своите подопечни със силна сирена и задачите започват.

Много от „изпитанията” заварват кандидатите напълно неподготвени – например трябва само за няколко часа да организират купон по случай рождения ден на Анди Дик. В друг епизод той поръчва на кандидатите за негови асистенти да му уредят звезда в алеята на славата на Холивуд. А една от задачите на кандидатите е да скъсат с неговото гадже, което той вече не иска да вижда, от негово име.

ИЗБРАНО