Тунинг мания

"Trick it out": Забавно и развлекателно риалити шоу на MTV, което е приветствано от авто маниаците навсякъде, където се излъчва.

Замисълът на предаването е следният: 2 отбора от по четирима души (професионалисти в сферата на авто-тунинга) се състезават във всеки епизод кой ще направи по-красивата, по-шарената и по-зверски изглеждащата кола. Тук техническите характеристики минават на заден план – най-важна е визията и впечатлението.

Двата тима стартират наравно – с по един модел на една и съща кола, с по 15 000 долара бюджет и 14 дни за подготовка. И оттам нататък всичко зависи от тяхното въображение и възможности да се организират бързо. Яки джанти, красиви винили, разчупени спойлери, готини прагове, ярка боя, мощни аудиосистеми, шантави волани, футуристични седалки и нестандартно отварящи се врати... в „Тунинг мания” ще видим всичко това!

По традиция, всеки епизод проследява целия процес по модифицирането на колата – от началната фаза на планирането, до поръчването на съответните части, техния монтаж и, разбира се, кулминационния момент, в който двете готови коли застават една до друга и биват оценени. Победителят не само че продължава напред в надпреварата, а и получава правото да задържи собствената кола... и отделно от това, печели и колата на загубилия!

До 2011 г. по телевизия NBT, BGTV и други (по VTV - до 25 февруари 2012 г.).

ИЗБРАНО