Готов на всичко

Иън Райт – футболната звезда на Арсенал се превъплъщава в забавен водещ, във вашата сбъдната мечта...или може би във вашия най-лош кошмар!

Готов на всичко е напреганто и вълнуващо шоу, което поставя на изпитание границите на истинското приятелство и саможертва – готови ли сте да направите всичко, за да осъществите мечтата на любимия човек?

Това шоу ще ви изправи на нокти, ще ви покаже хора, които попадат в най-невероятните сутуации, участват в най-екстремалните начинания, злепостяват себе си, и забравят за собственото си “аз”. Разликата обаче, е че в това шоу няма унижение – защото всичко се прави от любов. Всичко е в името на най-съкровената мечта на близкия човек.

И така, готови ли сте да посрещнете лице в лице страховете си, за да осъществите мечтата на ваш любим или роднина? И преди да отговорите, добре си помислете. Защото съгласите ли се – няма мърдане: Иън Райт ще ви намери на работното място, вкъщи, или сред вашите приятели и ще ви напомни за дааденото обещание. А тогава? Тогава Господ да ви е на помощ!

Готов на всичко ще ви разплаче от смях и ще ви разсмее до припадък. То извежда наяве неподозираното чувство у хората да бъдат всеотдайни един към друг. А една от най-приятните изненади е появата на футболната звезда на Арсенал – Иън Райт, който се изявява като блестящ водещ и убедителен подстрекател към приключения!

Шоуто му превръща в реалност бляновете на зрителите и се радва на милионна аудитория по Би Би Си. Въпросът, който най-често задава Иън Райт в студиото, е: „Готови ли сте да направите всичко за любимия човек?" Всеки, който каже „Да", трябва да го докаже.

ИЗБРАНО