Внимание, певец в колата!

Някога припявали ли сте на своя любим певец, докато сте били зад волана? Обичате ли да се надвиквате с радиото в колата, когато никой не ви гледа? Ако отговорът е „да”, Внимание, вие сте певец в колата!

„Внимание, певец в колата!” е най-популярното риалити шоу на музикалния канал VH1, което GTV е закупила специално, за да усигури доброто настроение на своите зрители.

Заснет на принципа „скрита камера”, шоуто разкрива неочакваните певчески заложби на шофьори от цяла Америка. Скритите таланти, които най-често е трябвало да си останат такива, намират една нестандартна сцена за изява – техният автомобил. Шоуто се състои от три етапа. В първия етап са заснети гръмогласните диви в соло изпълнение. Във втория етап се включват и техни приятели, които VH1 е помолила за съдействие, за да изстрелят към славата уникалните таланти. Те формират дуети, които може да не са за изпускане, но определено не са за слушане. В третия етап се избират двете най-нови звезди на музикалния небосклон, които са състезават за първото място във всеки епизод.

ИЗБРАНО