Великолепната шесторка

Музикално благотворително шоу. Водещ - Наталия Симеонова (I издание), Ани Салич (II издание с продуцент „Глобал филмс”).

12 музиканти и популярни личности пяха в дуети в подкрепа на каузата - събиране на средства за децата от Могилино. Мариана Попова, Деси Добрева, Рени, Дичо, Данчо Караджов и Веселин Маринов са шестимата музиканти. Сред известните личности в дует с музикантите са Николай Свинаров, Тити Папазов, Мартин Захариев, Мариана Векилска, Нели Иванова (Survivor) и Румяна Маринова (Мисис България). Зрителите могат гласуват на посочени в предаването телефони, като приходите от вота отиват изцяло за каузата на децата от дома. Всички приходи от гласуването са предоставени на УНИЦЕФ и са изразходвани за построяване на т.нар. "Малки къща за деца", в която първоначално 15 деца от Могилино са преместени в среда, близка до семейната. Закупува се и специализирано медицинско и рехабилитационно оборудване за нуждаещите се деца.

Сезон II: Със събраните средства ще се реализира проект „Семейство за всяко дете!”,чиято цел е да се закрие домът за бебета в Шумен и за всяко дете в него да бъде осигурено семейство. 6 певци в дует с други 6 популярни личности пеят в подкрепа на каузата.

Уеб сайт на предаването: www.6.btv.bg
Как да дарим? (http://www.btv.bg/shows/velikolepnata-shestorka/kak-da-darim)

Дарения за мисията на "Великолепната шесторка" могат да бъдат направени:
- по дарителската сметка на bTV в Първа Инвестиционна Банка - IBAN: BG11FINV91505314628279
- чрез SMS или обаждане на кратък номер 1021;
- през сайта на УНИЦЕФ - www.unicef.bg и по банкова сметка IBAN: BG34 RZBB 9155 1065 0349 19);
- в офисите на "Изипей" в цялата страна.

От 14 януари до 21 февруари 2008 г. по bTV.
От 22 септември 2010 г. - сезон II.

ИЗБРАНО