Градски легенди

Предаване за звезди, клюки и събития - хроника на българския хай-лайф, чието лице е Вили Сечкова. Зад предаването и водещата стоят Иван и Андрей (продуцентска къща "Междинна станция"), нещата се поднасят в интелигентно-ироничен вид. Светският хроникьор Станислав Дочев също работи за предаването. Той разкрива тайните на популярните личности у нас всяка неделя, а в събота ни показва какво се случва на светски партита.

Предаването стартира на 25 ноември 2007 година, заедно със старта на ТВ2. Първият гост на светското шоу беше Емил Кошлуков.



От декември 2008 г. предаването стартира с две излъчвания седмично - Едното предаване ще разисква повече лайфстайл теми, а другото – ще хвърля по-сатиричен поглед върху родния хайлайф.

Рубрика „На борсата” (част от всеки съботен брой) - как биха се движили акциите на звездите, ако последните бяха компании.

Рубрика „Малки обяви” (в неделя) - търсят се обяви от вестниците и се предлагат известни личности за търсените работни места.


Опаковката на предаването е изготвена от екип на ТВ2, а логото е дело на STH Studio. Декорите на „Градски легенди” са решени в предимно червено и черно.

ИЗБРАНО